Tom Vandenberghe, Luk Thys, Miho Shibuya en Tomoko Kaji - Tokyo street food

Tokyo street food

Koken en reizen in Japan

Een boek van Tom Vandenberghe, Luk Thys, Miho Shibuya en Tomoko Kaji

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Tokyo street food, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Japan voor een nieuw kook- en reisverhaal! Met hun oog voor authenticiteit en neus voor smaakvolle gerechten struinen ze door bruisende steden als Tokyo, Fukuoka en Osaka, op zoek naar culinaire ontdekkingen. Bijgestaan door Miho en Tomoko, dames die het Japans koken in hun genen hebben, delen Tom en Luk hun opvallendste ervaringen, de beste adresjes en de lekkerste Japanse gerechten. Laat je onderdompelen in de inspirerende Japanse cultuur en gastronomie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken