We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer een jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: asperges, citroensap, geklaarde boter, groene peperkorrels, knoflook, lamskotelet, peterselie, sobanoedels, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, chilipoeder, citroen, gember, kemerinoten, kip, knoflook, koenjit, lente-ui, noedels, olijfolie, pindaolie, sjalot, taugé en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: bouillon, bulgaarse yoghurt, koriander, lente-ui, maïzena, peultjes, pindaolie, rijststokjes, rode currypasta, shii-take, sjalot, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: fijne eiernoedels, gedroogde garnaal, gember, geroosterde pindas, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, nam pla, pindaolie, sjalot, spaanse peper, thaise vissaus, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: char-siu, chilipeper, komkommer, noedels en sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: fijne eiernoedels, plantaardige olie, rijstvermicelli en somen
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, garnalenpasta, lente-ui, limoensap, palmsuiker, tamarindewater, thaise pepers en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, ei, geklaarde boter, gember, jonge prei, kastanjes, kipfilet, knoflook, nam pla, pindaolie, tomaat, vissaus, wontonvel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: blanke azijn, pindaolie, rode chilipeper, tamarindewater en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: biet, cayennepeper, chilipeper, eiernoedels, griekse yoghurt, maïsmeel, olijfolie, pastinaak, peterselie, rode ui, selderie, suiker, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, bladpeterselie, citroensap, fijne eiernoedels, geklaarde boter, honing, knoflook, kwartels, lente-ui, lichte sojasaus en olijfolie
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: bladpeterselie, eiernoedels, gember, knoflook, koolbladeren, koriander, lichte sojasaus, olijfolie, paprikapoeder, pindaolie, portobello, rode peper, sjalot, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, citroensap, gember, knoflook, limoensap, palmsuiker, pinda's, thaise pepers en vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: koolbladeren en plantaardige olie
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bruine rijstazijn, donkere sojasaus, eiernoedels, gember, kipfilet, kippenbouillon, kippenpoten, lente-ui, lichte sojasaus, patentbloem, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, rode-wijnazijn, sobanoedels, suiker, udonnoedels, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: bruine suiker, chilipeper, citroengras, citroensap, koriander, kreeft, lente-ui, limoensap, mizuna, pindaolie, rijststokjes, rucola, sla, sobanoedels, spinazie, vissaus, waterkers en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles
Ingrediënten: ei, japans boekweitmeel en patentbloem
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, gerookte zalm, glasvermicelli, komkommer, thaise dressing, yoghurt, zout, zwarte boompaddestoelen en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bleekselderij, chinese kool, citroensap, eendenpoten, groentebouillon, honing, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, paksoi, pindaolie, rijststokjes, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873