We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bananenbloem, bladpeterselie, chilisaus, citroengras, eendenei, ei, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, kwartelei, palmhart, pindaolie, rijststokjesnoedels, rode chilipeper, sjalot, ui, visbouillon, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bieslook, bladpeterselie, citroensap, fijne eiernoedels, geklaarde boter, honing, knoflook, kwartels, lente-ui, lichte sojasaus en olijfolie
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroen, fijn zeezout, glasnoedels, limoen, mango, papaja, rode chilipeper, sla, thaise dressing, zalmfilet, zeebaars en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: citroengras, galanga, rode chilipeper, sjalot en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, citroensap, gember, knoflook, limoensap, palmsuiker, pinda's, thaise pepers en vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: biet, cayennepeper, chilipeper, eiernoedels, griekse yoghurt, maïsmeel, olijfolie, pastinaak, peterselie, rode ui, selderie, suiker, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, chinese rijstwijn, droge sherry, eiernoedels, gemberwortel, knoflook, koriander, lente-ui, pindaolie, scampi, sjalot, sojasaus, suiker, szechuanpeper, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroengras, galanga, garnalenpasta, groene chilipeper, groene paprika, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, limoensap, pindaolie, plantaardige olie, sjalot en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: cayennepeper, eiernoedels, gember, griekse yoghurt, groene currypasta, jonge spinazie, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïsbloem, maïsolie, peterselie, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: champignons petits, eiernoedels, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: knoflook, pinda's, plantaardige olie en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bamboescheuten, gedroogde shii-takes, geklaarde boter, gembersap, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, runderbouillon, rundvlees, sake, udonnoedels, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: avocado, chinese tofoe, eidooier, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, misobouillon, patentbloem, plantaardige olie, sake, sobanoedels, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: char-siu, chilipeper, komkommer, noedels en sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: donkere sojasaus, droge sherry, eiernoedels, gember, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, pindaolie, rode ui, shaohsing-wijn, shii-take, sjalot, spareribs, suiker, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: bietjes-ansjovisdipsaus, ei, gember, glasvermicelli, knoflook, lente-ui, mager gehakt, munt, nuoc mam, pijlinktvis, plantaardige olie, rijststokjes, rode chilipeper en shii-take
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: aubergine, chilipoeder, geklaarde boter, groentebouillon, jonge spinazie, kippenbouillon, nootmuskaat, olijfolie, olijfolie extra vierge, peterselie, poedersuiker, rijstpapier, sjalot, tomaat, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873