Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler - Sous vide

Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Een boek van Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cake met olijfolie

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, cakemeel, citroenzest, ei, olijfolie, suiker en yoghurt

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bagna cauda

Ingrediënten:
gezouten ansjovis, boter, citroenzest, kalfsfond, knoflook, knoflook, koolzaadolie, lamsfond, meyer citroen, olijfolie, bladpeterselie, sherryazijn, sjalot en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Glazuur van roomkaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, philadelphia, vanille-extract en vanillestokje

Soort:
sous-vide / glazuur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groente a la Grecque

Ingrediënten:
cantharel, olijfolie, uitgelopen vet van foie gras, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Blanke kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui en water

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Raapjes

Ingrediënten:
eendenvet, kippenbouillon, raap en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, gemonteerde boter, champagne-azijn, koolzaadolie en olijfolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Siroop met truffel

Ingrediënten:
champagne-azijn, glucose, suiker en truffelsap

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
eendenvet, krulsla, suiker en rode wijnazijn

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kappertjes

Ingrediënten:
kappertjes, olijfolie, bladpeterselie en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Mornaysaus

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, kruidnagel, laurier, melk, peperkorrels, room en spaanse ui

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rabarber

Ingrediënten:
rabarber, sinaasappel, suiker en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zwezerik

Ingrediënten:
kalfsfond, blank, kalfszwezerik, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, vermout en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Witte asperges

Ingrediënten:
asperge, gemonteerde boter, melk en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderbouillon

Ingrediënten:
knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, prei, runderbotten, tijm, spaanse ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Spruitjes

Ingrediënten:
gemonteerde boter en spruiten

Soort:
sous-vide / groente