Green salads
vegetarische maaltijdsalades warm en koud - gezond en lekker
We hebben 57 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Green salads , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Groene salades voor iedereen! In dit boek vind je recepten voor gezonde, groene, lekkere salades met veel kleur- en smaakcontrasten. Behalve recepten voor maaltijdsalades geeft Therese Elgquist ideeën voor heerlijke groene bijgerechten. Wat dacht je van hummus met rode biet en basilicum, grof geschaafde asperge-venkelsalade met peterseliemayonaise of een supersalade met geroosterde broccoli, kiemen en avocadodressing? Laat je inspireren door de vernieuwende recepten in dit boek! Therese Elgquist is schrijver, styliste en receptenmaker. Ze houdt van gezonde, groene, mooie en uitgebalanceerde gerechten met vele texturen en smaken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Green salads
Een greep uit de 57 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: alfalfa, basilicum, boerenkool, ei, extra vergine olijfolie, flespompoen, geitenkaas, gemberwortel, glutenvrije havermout, Himalayazout, honing, lichte tahin, limoen, olijfolie, pistachenoten, plantaardige olie, rode biet, rode quinoa, veldsla, versgemalen zwarte peper, water en zoutvlokken
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, babyspinazie, bladspinazie, bloemkool, gemberwortel, groene sojabonen, grote witte bonen, knoflook, limoen, maïskorrels, noristrooisel, plantaardige olie, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamolie, shiitake, tamari, verse koriander en wit sesamzaad
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, extra vergine olijfolie, geitenkaas, sla, Himalayazout, knoflook, limoensap, pastinaak, peer, plantaardige olie, pompoenpitten, rode ui, speltkorrels, venkelknol, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: chioggiabietjes, citroen, sla, groene asperge, groene linzen, hazelnoot, Himalayazout, honing, knoflook, krielaardappeltjes, lente ui, nectarine, olijfolie extra vierge, sugarsnaps, verse peterselie en versgemalen zwarte peper
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, boerenkool, cocktailtomaten, erwtenkiemen, extra vierge-olijfolie, feta, Himalayazout, kikkererwten, kokosolie, olijfolie, portobello, quinoa tricolore, sesamzaad, sugar snaps, tahin, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, gemberwortel, knoflook, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamolie en tamari
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: appelciderazijn, aspergebroccoli, daslook, dijonmosterd, Himalayazout, plantaardige olie, sojamelk, tuinkers, versgemalen zwarte peper, zoutvlokken en zwart sesamzaad
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: agavesiroop, appelciderazijn, avocado, broccoli, gember, groene sojabonen, Himalayazout, kokoschips, limoen, rodebietenkiemen, rode spaanse peper, rode spitskool, sesamolie, witte spitskool en zwart sesamzaad
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, dragon, extra vergine olijfolie, Himalayazout, kikkererwten, knoflook, lichte tahin, sesamzaad, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, Himalayazout, rode balsamicoazijn en roze peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, cocktailtomaten, extra vierge-olijfolie, gele rozijnen, harissa, Himalayazout, kikkererwten, komijnzaad, olijfolie, pistachenoten, rode paprika's, sesamzaad, tahin, verse gemengde kruiden, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wortel, zoutvlokken en zwarte quinoa
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: cashewnoten, citroen, Himalayazout en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: cashewnoten, citroensap, edelgistvlokken, Himalayazout, nectarines, pijnboompitten, plantaardige olie, tuinkers, verse basilicum, verse munt en zoutvlokken
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, extra vergine olijfolie, Himalayazout, pecorino, pijnboompitten, verse basilicum en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: fijn maïsmeel, lijnzaad, plantaardige olie, pompoenpitten, sesamzaad, zonnebloempitten en zoutvlokken
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, appelciderazijn, belugalinzen, boerenkool, citroensap, edelgistvlokken, extra vergine olijfolie, gele biet, haverkorrels, Himalayazout, plantaardige olie, prei, rode wijndruiven, snijbiet, veldsla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boekweitkorrels, daslook, extra vergine olijfolie, grote witte bonen, Himalayazout, knoflook, limoensap, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, tuinkers, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zoutvlokken
Soort: salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, boerenkool, chilivlokken, dadel, extra vergine olijfolie, Himalayazout, hokkaidopompoen, pecannoot, plantaardige olie, rode ui, sinaasappelsap, sperziebonen, veldsla, versgemalen zwarte peper en wilde rijst
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, feta, honing, marinade, rodewijnazijn, sjalot, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: appelciderazijn, citroen, dijonmosterd, groene asperges, Himalayazout, plantaardige olie, sojamelk, venkel, verse peterselie en versgemalen zwarte peper
Soort: salade / vegetarisch
Toon alle 57 recepten in dit boek