Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Culinaria U.S.A.

een culinaire ontdekkingsreis door de verenigde staten

Een boek van Randi Danforth

We hebben 342 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria U.S.A., online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria U.S.A.

Een greep uit de 342 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Cajun martini

Ingrediënten:
droge vermout, jalapeñopeper en wodka

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Stoofpot van garnalen, worst en maïs - frogmore stew

Ingrediënten:
bleekselderij, cajunkruiden, garnalen, gerookte worst, licht bier, maïskolf, old bay kruiden, rode aardappel, ui, water en zwarte peperkorrels

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Pecankaramels - pecan pralines

Ingrediënten:
boter, donkerbruine suiker, gecondenseerde melk, lichtbruine suiker, pecannoten en slagroom

Keuken:
Amerikaans
Soort:
snoep / bonbons
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Portugese bonensoep - portuguese bean soup

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, hamkluif, knoflook, kool, macaroni, nierbonen, peper, pintobonen, portugese worst, tomaat uit blik, ui, varkensschenkel, wortel en zout

Keuken:
Portugees / Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gefrituurde rivierkreeftstaartjes - cajun popcorn

Ingrediënten:
bloem, ei, hete chilisaus, knoflookpoeder, maïskiemolie, maïsmeel, rivierkreeftstaartjes, rode peper, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rijst met kip - arroz con pollo

Ingrediënten:
doperwten, groene paprika, groene pepertjes, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, oregano, paprikapoeder, pimientos, rijst, saffraan, tomatenpuree, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Antiliaans / Amerikaans / Caraïbisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Caesar salad

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ansjovispasta, citroensap, croutons, dijonmosterd, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, stoofsla en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Gevulde chili's - chiles rellenos

Ingrediënten:
anaheimchili s, bakpoeder, belegen kaas, eidooier, eiwit, frituurolie, poblano chilipeper, vlugbloem, water en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Toon alle 342 recepten in dit boek