Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

70 recepten voor een dagje zonder vlees of vis

Een boek van Mirjam Bakker-van Dam

We hebben 73 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hoofdredactie Reijer Blankenspoor

Recepten Mirjam Bakker e.a.

Fotografie Bart Nieuwenhuis

geen ISBN

jaar 1999


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Een greep uit de 73 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tahoekroketjes

Ingrediënten:
bloem, ei, jong belegen kaas, ketjap manis, knoflook, peper, sambal oelek, tahoe, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Cannelloni met salie en ricotta in paprikasaus

Ingrediënten:
azijn, champignon, rode paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, lasagne, olijfolie, oude kaas, peper, pijnboompitten, ricotta, tijm, tomatenblokjes uit blik, ui, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Warme linzensalade met tomatenroom en tapenadetoast

Ingrediënten:
cream sherry, hazelnoten, kappertjes, knoflookbieslook, linzen uit pot, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, stokbrood, veldsla, versgemalen zwarte peper, zachte geitenkaas, zongedroogde tomaten op olie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Guacamolesoep

Ingrediënten:
avocado, avocadodip, bosui, groentebouillontablet, knoflook, komkommer, olijfolie, paprika, verse bieslook en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Rucolasoufflé

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, ei, italiaanse kruiden, melk, peper, rucola en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Toon alle 73 recepten in dit boek