NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gemalen komijn, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, eekhoorntjesbrood, olijfolie en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / paddenstoelen
Ingrediënten: bloedsinaasappels, boter, braadkip, eendenleverpaté, geklaarde boter, gemberpoeder, ghee, ingelegde cederappel, ingelegde citroen, knoflook, marokkaans brood met sesam, sukade, tijm, turks brood met sesam, witte truffel, zout en zwarte truffel
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: suiker en tomaten
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: citroenen, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment
Ingrediënten: bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: droge gist, honing, lijnzaad, maanzaad, meergranen-ontbijtmix, olijfolie, sesamzaad, volkorenmeel, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: aardbeien, bakpoeder, bloem, boter, ei, kokosbloesemsuiker, olie, poedersuiker, suiker, vanille-extract, water, zout en zure room
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, currypoeder, extra vierge olijfolie, flespompoen, gemalen fenegriek, groentebouillon, honing, kaneel, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, sinaasappel, sjalotten, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: citroen, gedroogde gespleten tuinbonen, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, spliterwten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: frambozen, maïzena, suiker en water
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: azijn, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, groene paprika, honing, kapperappel, kappertjes, knoflook, korianderzaad, laurier, makrelen, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, ui, venkelknol en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: artisjokkenbouillon, groentebouillon en vislever
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandelen, aubergine, gember, gele chilipeper, gemalen komijn, gemalen nootmuskaat, gemberpoeder, geroosterde pindas, groene chilipeper, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, oregano, pecannoten, piment, pure chocolade, rode chilipeper, steranijs, tijm, tomaten, ui, zout en zwart sesamzaad
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: knoflook, olijfolie en plantaardige room
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees / conserven
Ingrediënten: azijn, gele paprika, honing en tijm
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: gember, hibiscusbloesemthee, suiker en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208