NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: maïzena, plantaardige room, rietsuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en slagroom
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde citroenschil, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, gemalen kurkuma, gemalen piment, gemalen selderijzaad, gemberpoeder, kaneel, kardemompoeder, nigellazaad, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: citroensap, knoflook, laurier, prei, saffraandraadjes en water
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: balsamicoazijn, citroenschil, eetbare bloemen, gekonfijte knoflook, gesuikerde tomaat, koriander, kuit van haarstaartdegenvis, kuit van makreel, kuit van tong, munt, olijfolie, plantaardige room, pompoenzaden, rozemarijn, sinaasappelschil, thee, verse morieljes en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: cayennepeper, chilipoeder, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gemalen mosterdzaad, gemalen zwarte peper, gemberpoeder, kaneel en kardemompoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, ingelegde ui, kapperappeltjes, knoflook, steranijs, tijm, tomaat, ui en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: aardbeien, bakpoeder, bloem, boter, ei, kokosbloesemsuiker, olie, poedersuiker, suiker, vanille-extract, water, zout en zure room
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, gedroogd bieslook, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gemalen koriander, honing, knoflook, paprikapoeder, pijlinktvis, rode paprika, tomaten en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: aubergine, bladpeterselie, chermoula, citroensap, knoflook, koriander, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, tomaat, ui, venkelgroen, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: appelazijn, jalapeñopeper, komkommer, koolzuurhoudend bronwater, koriander, olijfolie, rode paprika, tomaten, ui, watermeloen en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, romatomaten, rozemarijn en sinaasappel
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: citroensap, rode paprika, zout, zwarte olijven en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: amandelen met vlies, amandelmelk, chilipoeder, citroensap, gember, knoflook, rode biet en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: groente
Ingrediënten: gesuikerde tomaten, knoflook en ui
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: citroen, gedroogde gespleten tuinbonen, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, spliterwten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: cognac, eendenlever, gemalen nootmuskaat, Himalayazout, knoflookroom, melk, peper, port, rietsuiker, sinaasappelmousse, zout en zwarte truffel
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: basilicum, blanke amandelen, doperwten, groentebouillon, koriander, olie, plantaardige room, witte peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroenbloesem, frambozenjam, melk, sinaasappelbloesem, suiker en yoghurt met bioculturen
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloedsinaasappel, eend, gedroogde lavendel, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, grapefruit, honing, peper en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208