Sieb's proefschrift
Er is niets lekkerders dan iets ontzettend lekkers, basisrecepturen van Sieberens kookstudio Meerema
Een boek van
We hebben 55 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sieb’s proefschrift , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Sieberen Meerema, die onder meer zijn sporen verdiende als chef van het Rotterdamse restaurant de Harmonie, drijft nu een kookstudio de Capelle aan den IJssel. In dit boekje werkt hij op zijn recepten uit voor een aantal basisbereidingen. Als verdienstelijk schilder neemt hij ook de illustraties ter hand. Zier voor meer recepten van Meerema ook het boek "Harmonie op je bord"
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Sieb's proefschrift
Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui
Soort: kalfsvlees / saus
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, foelie, kalfsbotten, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, water, wortel, zoete ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovisfilet, basisdressing, gepofte uien, korstdeeg, mozzarella, olijven, opzouten, peper, rucola en tomaten
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: bloem, eiwit, rozemarijn, water en zout
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, korianderzaad, limoenrasp, limoensap, rode kerstomaten en rode wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: amandelen, extra vierge olijfolie, opzouten, sherryazijn, sjalot, tabasco en worcestershiresaus
Keuken: Internationaal
Soort: saus/dressing/jus / vegan / mosterd
Ingrediënten: bloem, ei, knoflook, kruimige aardappel, opzouten, parmezaanse kaas, peper en roomboter
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, citroenrasp, citroensap, druivenpitolie, eidooier, tabasco, water en worcestershiresaus
Keuken: Spaans / Frans
Soort: saus / vegetarisch / mosterd
Ingrediënten: bleekselderij, foelie, gember, kerriepoeder, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, visgraten, viskoppen, water, witte wijn, zoete ui en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon / vis
Ingrediënten: eidooier, extra vierge olijfolie, gember, limoenrasp, limoensap, mosterd, opzouten, sherryazijn, tabasco, tonijnfilet, vis en water
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: amandelen, eiwit, room en suiker
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, opzouten, peper, witte wijn en witte wijnazijn
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: room en witte chocolade
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bloem, boekweitmeel, boter, eiwit, gedroogde gist, gegrilde appel, kerrie-olie, koriander, roomkaas, suiker, tomaat, volle melk en zout
Keuken: Russisch
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: grof zout, knoflook, rode biet en ui
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: eiwit, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, deeg, ei en zout
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, gerookt spek, knoflook, opzouten, peper, rozemarijn, tijm, tomaten, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper en pijnboompitten
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eiwit, melk, sinaasappelrasp en zout
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Toon alle 55 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789090325019
ISBN10
9090325018