Sieb's proefschrift
Er is niets lekkerders dan iets ontzettend lekkers, basisrecepturen van Sieberens kookstudio Meerema
Een boek van
We hebben 55 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sieb’s proefschrift , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Sieberen Meerema, die onder meer zijn sporen verdiende als chef van het Rotterdamse restaurant de Harmonie, drijft nu een kookstudio de Capelle aan den IJssel. In dit boekje werkt hij op zijn recepten uit voor een aantal basisbereidingen. Als verdienstelijk schilder neemt hij ook de illustraties ter hand. Zier voor meer recepten van Meerema ook het boek "Harmonie op je bord"
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Sieb's proefschrift
Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, eiwit, rozemarijn, water en zout
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kalamata olijven, kappertjes, knoflook, opzouten en peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus
Ingrediënten: aardbeien, chocolademousse en meringue
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kervel, knoflook, mosselen, peper, rode peper, rode ui, room en tijm
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui
Soort: kalfsvlees / saus
Ingrediënten: eidooier, melk, rietsuiker, room, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans / Catalaans / Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, knoflook, kruimige aardappel, opzouten, parmezaanse kaas, peper en roomboter
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: flespompoen, gember, kerriepoeder, knoflook, olie, rode peper, suiker, witte wijnazijn en zout
Keuken: Indiaas / Pakistaans
Soort: vegan / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: opzouten, stevige aardappel en zonnebloemolie
Soort: vegan / aardappelgerecht
Ingrediënten: water en witte wijnazijn
Keuken: Internationaal
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, kruimige aardappel, melk en opzouten
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: druivenpitolie, extra vierge olijfolie, kippenjusextract, mosterd, natuurazijn, opzouten, peper en sjalot
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroen, honing, kruidnagel, limoen, sinaasappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: bitterkoekjes, bladgelatine, citroenrasp, eidooier, gedroogde abrikozen, melk, room, sinaasappelschil, stoofpeer, suiker, vanillestokje en witte chocolade
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eiwit, melk, sinaasappelrasp en zout
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, foelie, kalfsbotten, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, water, wortel, zoete ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, foelie, kipkarkassen, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, prei, water, zoete ui en zout
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: avocado, bloem, boekweitmeel, boter, eiwit, gedroogde gist, gegrilde appel, kerrie-olie, koriander, roomkaas, suiker, tomaat, volle melk en zout
Keuken: Russisch
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignons, kippenbouillon, opzouten, parmezaanse kaas, peper, risottorijst en zoete ui
Keuken: Italiaans
Soort: rijst
Ingrediënten: bloem, boter, gerookt spek, knoflook, opzouten, peper, rozemarijn, tijm, tomaten, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Toon alle 55 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789090325019
ISBN10
9090325018