Sieb's proefschrift
Er is niets lekkerders dan iets ontzettend lekkers, basisrecepturen van Sieberens kookstudio Meerema
Een boek van
We hebben 55 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sieb’s proefschrift , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Sieberen Meerema, die onder meer zijn sporen verdiende als chef van het Rotterdamse restaurant de Harmonie, drijft nu een kookstudio de Capelle aan den IJssel. In dit boekje werkt hij op zijn recepten uit voor een aantal basisbereidingen. Als verdienstelijk schilder neemt hij ook de illustraties ter hand. Zier voor meer recepten van Meerema ook het boek "Harmonie op je bord"
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Sieb's proefschrift
Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gember, groente, grof zeezout, honing, kardemompeul, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kroten, opzouten, peperkorrels, rode peper, sherryazijn en ui
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: druivenpitolie, extra vierge olijfolie, kippenjusextract, mosterd, natuurazijn, opzouten, peper en sjalot
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eiwit, melk, sinaasappelrasp en zout
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, kruimige aardappel, melk en opzouten
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, honing, kruidnagel, limoen, sinaasappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: eiwit, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: aardbeien, chocolademousse en meringue
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: eidooier, extra vierge olijfolie, gember, limoenrasp, limoensap, mosterd, opzouten, sherryazijn, tabasco, tonijnfilet, vis en water
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: bloem, boter, gerookt spek, knoflook, opzouten, peper, rozemarijn, tijm, tomaten, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: eidooier, melk, rietsuiker, room, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans / Catalaans / Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, extra vierge olijfolie, opzouten, sherryazijn, sjalot, tabasco en worcestershiresaus
Keuken: Internationaal
Soort: saus/dressing/jus / vegan / mosterd
Ingrediënten: aubergines, basililcum, extra vierge olijfolie, groente, knoflook, opzouten, peper, peterseliejus en sjalot
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: boter, citroen, crème fraîche, dragon, kippendijen, knoflook, opzouten, peper, witte wijn en zoete ui
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, kervel, knoflook, mosselen, peper, rode peper, rode ui, room en tijm
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, basisdressing, gepofte uien, korstdeeg, mozzarella, olijven, opzouten, peper, rucola en tomaten
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: aardappel, boter, crème fraîche, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, opzouten, pastinaakwortel, peper en zoete ui
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, korianderzaad, limoenrasp, limoensap, rode kerstomaten en rode wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: gelatine, melk, room, suiker en vanillestokje
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: dille, grof zeezout, mosterd, peper, suiker en zalmzijde
Keuken: Zweeds
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroen, crème fraîche, dragon, kastanjechampignons, kippenbouillon, opzouten, peper, sjalot en witte wijn
Keuken: Internationaal
Soort: saus
Toon alle 55 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789090325019
ISBN10
9090325018