Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: balsamicoazijn, kippenfond, knoflook, konijnenbouten, laurier, rookspek, tomatenpuree, wild, witte wijn, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: basmatirijst, citroensap, kerriepoeder, olijfolie, pijnboompitten, roodbaarsfilet, rozijnen, sjalot en zout
Keuken: Indiaas
Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, ei, gekookte ham, gruyère, nootmuskaat, peper, room en zout
Keuken: Italiaans
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: ansjovis, chilipeper, goudbrasem, knoflook, olijfolie, pastis, peper, prei, saffraan, schelvis, schorpioenvis, selderij, selderijblad, sinaasappelschil, tarbot, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol, visfond, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel, zeewolf en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: knoflook, knoflooksaus, lamsbout, rozemarijn, tijm en zwarte peper
Keuken: Brits
Ingrediënten: champignonafsnijsel, citroensap, forelgraten, forelkoppen, laurier, peperkorrels, prei, ui, water, witte wijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: bouillon
Ingrediënten: citroen, droge witte wijn, kalfsschouder, knoflook, laurier, olijfoliebrood, peper, selderij, sjalotten, spaanse peper, tomaten, wortel, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aalbessen, aardappelmeel, aardbeien, bramen, eiwit, frambozen, gember, maïzena, rode wijn en suiker
Keuken: Noord-west-Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, boudin noir, citroensap, groente, kalfslever, knoflook, konijnenlever, room, scherpe paprika, ui, witte peper, zout, zure room en zuurkool
Keuken: Hongaars
Soort: worst / orgaanvlees
Ingrediënten: banaan, boter, citroen, gember, kokosijs, korianderzaad, munt, rum, suiker en vanille-ijs
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, champignons, erwten, foelie, gedroogde morieljes, kip, kruidnagel, laurier, peper, port, prei, selderij, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, boter, duiven, gerookt mager spek, ham, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peper, preiwit, pure chocolade, rode côte du rhône, saffraanpoeder, sjalot, suiker, tomatenpuree, wortel en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, court-bouillon, kabeljauw, room, scherpe mosterd, vis en zout
Keuken: Duits
Soort: boter en olie
Ingrediënten: kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, water, wijn en wortel
Soort: vegan / bouillon / zuivel
Ingrediënten: ansjovis, ei, kropsla, olijfolie, rode wijnazijn, tomaten, tonijn uit blik, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: gevogeltekarkassen, kalfsbotten, kalfspoot, kalfsvlees, knolselderij, laurier, peper, prei, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: boter, jeneverbessen, madeira, mirepoix van groente, plantaardige olie, port, reebotten, reefilet, reerug, rookspek, tomatenpuree, truffel, wild, wildfond, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Ingrediënten: bataviasla, eikenbladsla, kleine aardappelen, kropsla, paardenbloemblad, saint-maure kaas en vinaigrette voor salade met geitenkaas
Soort: salade
Ingrediënten: dragonazijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sjalotten en zwarte peper
Soort: vegan / vinaigrette
Ingrediënten: bruin brood zomder korst, gerookte zalm en rauwmelkse boter
Keuken: Internationaal
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar