Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroensap, groente, knoflook, room, scherpe paprika, snoekbaarsfilet, snoekfilet, ui, witte peper, zout, zure room en zuurkool
Keuken: Hongaars
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, duiven, gerookt mager spek, ham, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peper, preiwit, pure chocolade, rode côte du rhône, saffraanpoeder, sjalot, suiker, tomatenpuree, wortel en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, korrelssuiker en suiker
Keuken: Noors
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignons, citroen, crème fraîche, forel, laurier, peperkorrels, port, prei, sjalotten, tomatenpuree, ui, visfond, witte wijn en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: basmatirijst, citroensap, kerriepoeder, olijfolie, pijnboompitten, roodbaarsfilet, rozijnen, sjalot en zout
Keuken: Indiaas
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, room, vastkokende aardappelen en zout
Keuken: Zwitsers
Ingrediënten: ansjovisfilet, broodjes zonder korst, citroenrasp, citroensap, eidooier, kalfsschouder gemalen, kappertjes, kruidnagel, laurier, melk, mergpijp, noedels, nootmuskaat, room, runderbouillon, soepgroenten, vleesbotten, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, grand marnier, poedersuiker, sinaasappelrasp, suiker en wijnsteenpoeder
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, citroensap, eigeel, gemalen koriander, olie, ossenhaas, rauwe ham, rode wijn, suiker, ui, witte peper, zout en zwarte peper
Keuken: Duits / Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, puy-linzen, schapenkaas, tijm en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: salade / kaas
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, forel, limoen, stoofvocht en witte wijn
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: amandelstiften, bittere chocolade, bloem, boter, ei, slagroom, suiker en witte rum
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding
Ingrediënten: kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, water, wijn en wortel
Soort: vegan / bouillon / zuivel
Ingrediënten: basilicum, dragon-vinaigrette, grof gemalen peper, grof zeezout, laurier, prei, sardines op olie, sjalot, tomatenconcassé, water, witte bonen, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, donkere chocolade, eidooier, eiwit, espressokoffie, grand marnier, poedersuiker, sinaasappelzest en slagroom
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappel, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tarbot, tijm en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: knoflook, knoflooksaus, lamsbout, rozemarijn, tijm en zwarte peper
Keuken: Brits
Ingrediënten: braadvet en ongepelde knoflooktenen
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: appel, bloem, calvados, ei, gezouten boter, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: azijn-karamelsaus, eend, barbarie, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / boter en olie
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar