Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kersensap, kippenbouillon, knolselderij, olie, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus
Ingrediënten: bloem, citroensap, frituurolie, gemarineerde witte kool, karperfilet, kikkererwtenmeel, maïzena, mild chilizout, olie, peper, witte wijn, wortel-koriandersaus en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: amandelschilfers, boter, citroensap, eiwit, fijne havervlokken, gedroogde dadels, gember, hazelnoten, honing, kaneel, kaneelpoeder, kruidnagel, nootmuskaat, ouwel, pistaches, rozenblaadjes, sesamzaad en zuurbessen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arganolie, bruine boter, kippenbouillon, olijfolie, orientaalse rijstkruiden en ras-el-hanout
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst
Ingrediënten: boter, bruine boter, citroenrasp, gember, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, mild chilizout, sinaasappelrasp en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel-kweepeerpuree, boter, jeneverbessen, peper, reerug, rode kool en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild
Ingrediënten: dadelcouscous, gedroogde champignons, gember, groene kardemompeulen, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, reeschouder, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zoete granaatappelsiroop, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / wild
Ingrediënten: boter, poedersuiker, rode peer, rode port en vijgen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade
Ingrediënten: citroenrasp, ei, griekse yoghurt, groentebouillon, harissa, kappertjes, olijfolie, peterselie, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: arganolie, citroenrasp, citroensap, milde chilipoeder, olijfolie en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: kardemomzaad en poedersuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruiden
Ingrediënten: amandelvulling, azijn, bloem, boter, ei, poedersuiker, sinaasappelbloesemwater en zout
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: chilizout, citroenrasp, citroensap, griekse yoghurt, groentebouillon, inmaakvloeistof van gember, stemgember en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: bulgur-peterseliesalade, gerookte zalm en kappertjes-ansjovisyoghurt
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: andijviesalade, citroenrasp, dijonmosterd, ei, gember, groentebouillon, ingelegde pompoen, knoflook, melk, milde chilipoeder, olie, olijfolie, orientaalse gehaktkruiden, peper, peterselie, sinaasappelrasp, slaolie, toast, turls platbrood, witte ui, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine boter, gedroogde rode chilipeper, harissapoeder, laurier, pistachenoten, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: bakolie, brikdeeg, chilipeper, ei, lamsgehakt, olie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, rundergehakt, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Ingrediënten: appelpectine, citroensap, gember, glucosesiroop, kweepeersap en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: schuim/mousse/gelei / vegan
Ingrediënten: jeneverbessen, kalfsstaartstuk, knolselderij, kurkuma-mosterdsaus, laurier, olie, prei, spinazie, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Midden-europees / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: anijszaad, chilipoeder, gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, lavendel, nigellazaad, nootmuskaat, paprikapoeder edelsusz, paradijskorrels, rozenblaadjes, steranijs en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X