Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelvulling, bloem, boter, citroenrasp, gist, melk, sinaasappelrasp, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mild chilizout, olijfolie, tomaten, witte bonen uit blik, za'atar en zeebarbeel
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: baharat, bonen-tomatenragout, bruine boter, mild chilizout, olie en varkensfilet
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: bladspinazie, bloemige aardappel, eidooier, fijne bulgur, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, mild chilizout, olijfolie, peterselieblad, ras el hanout, sjalot en syrische spinaziekruiden
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: noedels
Ingrediënten: boter, knoflook, knoflooksaus, korianderaardappelen, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderlende, scherpe mosterd, witbroodkruim, zatar-yoghurt en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bonen-tomatensalade, feta, mild chilizout, olie, olijfolie, suiker, wijnbladeren en zater
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelpitten, kalfslendesteak, marokkaanse kip- en steakkruiden, olie, olijfolie, snijbiet-kikkererwtengroente en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: chilizout, citroenrasp, citroensap, griekse yoghurt, groentebouillon, inmaakvloeistof van gember, stemgember en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, gelatine, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kweepeerragout, melk, rozenwater, sinaasappelschil, slagroom, suiker en vanillpeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pudding
Ingrediënten: groentebouillon, knoflook, laurier, peper, poedersuiker, pruimtomaten, suiker, tomaten uit blik, ui, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: arganolie, boter, groentebouillon, jonge bladspinazie, orientaalse groente- en soepkruiden, prei, witte champignons en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chilitomaten, forelfilet, olijfolie, orientaalse viskruiden, zatar-yoghurt en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: abrikozen, boter, citroenschil, gedroogde abrikozen, gember en sinaasappelschil
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit
Ingrediënten: gember, kaneel, kardemompeulen, knoflook, korianderzaad, kurkuma, vanillestokjes, venkelzaad en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: boter, brandewijn, citroenschil, gember, jeneverbessen, kaneelstokje, kardamompeulen, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, runderwang, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvleesragout
Ingrediënten: gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijn, korianderzaad, vanillestokje, venkelzaad en zwarte peper
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: baharat, knolselderij, maïzena, olie, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bruine boter, gedroogde rozenblaadjes, kataifideeg, maïzena, melk, poedersuiker, rozenwater, suiker, vanillepeul, water en zout
Keuken: Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine boter, citroensap, hazelnoten, kaneelpoeder, kataifideeg, pijnappelpitten, pistaches en suiker
Keuken: Duits / Oosters / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bruine boter, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, karwij, knoflook, laurier, mild chilizout, oesterzwam, okra, oktopus, olijfolie, orientaalse viskruiden, rode chilipeper, suiker, vastkokende aardappel, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X