Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: butternutpompoen, gember, groene kardemompeulen, groente, kaneelstokje, sinaasappelschil, suiker, vanillepeul en witte wijnazijn
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: inmaak
Ingrediënten: dille, kikkererwten, mild chilizout, olijfolie, olijftomaten, sjalot, suiker en witte wijnazijn
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: aubergine, citroensap, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, sumak, tahin, yoghurt en zout
Keuken: Libanees / Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelsnippers, amandelyoghurt, citroen, citroensap, eiwit, gekarameliseerde kardemomzaden, poedersuiker, sinaasappel, suiker, vijgen en zout
Keuken: Mediterraans / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, dille, groentebouillon, komkommer, mild chilizout, munt en olijfolie
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chili, citroenschil, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, tijm, yoghurt en zout
Keuken: Libanees / Syrisch / Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: anijs, gember, kaneel, kardamom, kruidnagel, kurkuma, sinaasappelschil, vanille, venkel en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: couscous, couscouskruiden, lente-ui, munt, olijfolie, peper, pruimtomaten, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: boter, citroenschil, gember, jonge bladspinazie, knoflook, mild chilizout, olijfolie, sjalot en syrische spinaziekruiden
Keuken: Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: groente
Ingrediënten: boter, dille, harissapoeder en vastkokende aardappels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amaretto, donkere amandelmoes, griekse yoghurt en poedersuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: baharat-relish, boter, gegrilde venkel, kippenbouillon, konijnenbouten, kruidnagel, laurier, olie en ui
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild
Ingrediënten: abrikozenpuree, ananas, granaatappelpitten, kiwi, limoensap, mango, meloen, papaja en poedersuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: gemberyoghurt, gesmoorde komkommer, mild chilizout, olijfolie en zeebaarsfilet
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: dadelcouscous, gedroogde champignons, gember, groene kardemompeulen, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, reeschouder, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zoete granaatappelsiroop, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / wild
Ingrediënten: arganolie, bruine boter, groentebouillon, olijfolie, orientaalse rijstkruiden en ras-el-hanout
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, citroenschil, cognac, groentebouillon, knoflook, langoustines, lente-ui, noilly prat, olijfolie, orientaalse kruiden voor heldere soep, poedersuiker, saffraandraadjes, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol, visfilet, visfond, witte wijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: baharat, couscouskruiden, libanese couscous, orientaalse rijstkruiden en ras el hanout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: ansjovis uit blik, boter, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, dijonmosterd, dragon, gedroogd bonenkruid, gember, goudbrasemfilet, griekse yoghurt, groentebouillon, kappertjes, knoflook, laurier, natron, olijfolie, orientaalse groente- em soepkruiden, peper, peterselie, pimentkorrels, sinaasappelrasp, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte oogbonen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X