Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nico-Stanitzok - Sous-Vide , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, cacaopoeder, droge sherry, gevogeltefond, kalkoenborst, knoflook, peper, raapolie, ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroen, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, knoflook, mozzarella, peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandeldrank, flespompoen, citroensap, gedroogde abrikozen, harissa, olijfolie, peper, platbrood, ras el hanout, ui en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Ingrediënten: kipfilet, oosterse saus, palmsuiker, raapolie, rietsuiker en vissaus
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: appelazijn, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, korianderzaden, olijfolie, salot, zout en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: gember, groene chilipeper, kaneelpoeder, kippenvleugel, knoflook, lente-ui, limettensap, rietsuiker, sojasaus, tijm en zout
Keuken: Jamaicaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: barbarie-eendenborst, chutney, olijfolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, citroensap, geroosterde zoute pindas, gladde peterselie, honing, pastinaak, sinaasappelsap en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, citroen, dadels, grove dijonmosterd, honing, olijfolie, peper, sjalot, sperziebonen en witte wijnazijn
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: peper, raapolie, rozemarijn, selderijpuree, sinaasappel, vissaus, zalmforelfilet en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bloem, boter, broccoliroosjes, gnocchi, kippenbout, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, raapolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: birds-eye chilipeper, citroengras, gember, knoflook, limoensap, rode chilipeper en sjalot
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, geroosterde zoute amandelen, groene asperges, honing, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpassata, zout en zoute geroosterde amandelen
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bloem, ei, kipfilet, koolsla, panko, peper, raapzaadolie en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: appelazijn, citroen, dille, ffriséesla, honing, koolvisfilet, middelscherpe mosterd, olijfolie, papaya, peper, tomaten en zout
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: mayonaise, peper, suiker, witte kool, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: bataat, bloemige aardappel, boter, gember, melk, nootmuskaat, peper, tijm, walnoten, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, frambozenjam, honing, kruidnagel, rode kool ui, rode wijnazijn, zout en zure appel
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, gedroogde abrikozen, honing, kruidnagel, laurier, rode wijn en zout
Soort: sous-vide / marinade
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar