Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: eiernoedels, hete chilisaus, knoflookteen, lente-ui, plantaardige olie, sesamolie, tomatenketchup, varkenshaas, water en zeezout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: gember, marinade, rode wijnazijn, sojasaus en vijfkruidenpoeder
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, knoflook, nam pla, olie, ossenhaas, peper, rijstnoedels, sperziebonen en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: bleekselderij, cashewnoten, droge sherry, gember, knoflook, kogelbiefstuk, maïzena, peper, sesamolie, sojasaus, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bloem, droge sherry, gele bonensaus, groene paprika, heldere bouillon, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, rode paprika, sojasaus, suiker, varkenssparerib en zwarte bonensaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: eiernoedels, heldere bouillon, kool, krabvlees uit blik, lente-ui, plantaardige olie, sojasaus en spinazie
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: lente-ui, sesamolie, sperziebonen, suiker, taugé, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: basilicumbladeren, galangal, garnalen, groene chilipeper, groene currypasta, kokosmelk en nam pla
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovis essence, ei, garnalen, gebakken uitjes, groene chilipeper, kippenvlees, komkommer, koriander, langkorrelrijst, peper, plantaardige olie, sojasaus, tomatenpuree, trassi, ui, uiknoflook, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / gevogelte / varkensvlees / rundvlees
Ingrediënten: azijn, droge sherry, gember, lente-ui, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bamboescheuten, chinese gedroogde paddenstoelen, groente, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, paksoi, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, stevige tofu, suiker, water, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine suiker, garnalen, knoflook, koriander, krabvlees, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sinaasappelrasp, sojasaus, tamarindewater, taugé, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gedroogde chinese zwarte paddenstoelen, gember, honing, kipfilet, kippenlevers, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, sojasaus en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, kippenbouillon, knoflook, kool, oestersaus, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, taugé, ui en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: azijn, bouillon, bruine suiker, lichte sojasaus, maïzena, sherry en tomatenpuree
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar