Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gember, hete chilisaus, kippenborst, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, soja saus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bieslook, droge sherry, gember, kip, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, donkere sojasaus, knoflook, langkorrelrijst, mager rundgehakt, nam pla, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode kidneybonen, sperziebonen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: bruine suiker, gekookte krab, rijst, gember, hete chilipoeder, knoflook, komkommer, kroepoek, plantaardige olie, rode wijnazijn, tomatenketchup, visbouillon en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bloem, knoflook, korianderblaadjes, korianderstengel, nam pla, plantaardige olie, suiker, varkensgehakt en zwarte peper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: azijn, bouillon, bruine suiker, lichte sojasaus, maïzena, sherry en tomatenpuree
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bakpoeder, dipsaus voor garnalen, ei, maïzena, water en zelfrijzend bakmeel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: aubergine, chilisaus, droge sherry, gember, knoflook, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus en varkensfilet
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, lichte sojasaus, paksoi, plantaardige olie, sperziebonen, suiker, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: maïzena, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: eendenborstfilet, kardemompeulen, peper, plantaardige olie, rijst, sinaasappelpartjes en sinaasappelsaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: kropsla, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, balsamicoazijn, basilicum, gember, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroen, ei, rijst, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tomatenpuree, ui en varkenshaas
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / varkensvlees
Ingrediënten: bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: courgette, gele paprika, knoflook, lamfilet, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode paprika, saus voor orientaals lam en waterkastanje in blik
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: ansjovis essence, ei, garnalen, gebakken uitjes, groene chilipeper, kippenvlees, komkommer, koriander, langkorrelrijst, peper, plantaardige olie, sojasaus, tomatenpuree, trassi, ui, uiknoflook, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / gevogelte / varkensvlees / rundvlees
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar