Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cellofaannoedels, chinese kool, gedroogde shii-takes, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, spinazie, suiker, water, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: basterdsuiker, coquilles met koraal, gember, knoflook, lente-ui, peper, peultjes, plantaardige olie, sesamolie en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: frituurolie, garnalen, maïzena, water en zoetzure saus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen, citroensap, ei, garnalen, gele bonensaus, kokosmelk, koriander, lente-ui, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, suiker, tamarindesap, taugé en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eendenborstfilet, kardemompeulen, peper, plantaardige olie, rijst, sinaasappelpartjes en sinaasappelsaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chinese rijstwijn, droge sherry, garnalen, lente-ui, plantaardige olie, saus voor wontons, suiker, varkensgehakt, wontonvellen en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eiernoedels, hete chilisaus, knoflookteen, lente-ui, plantaardige olie, sesamolie, tomatenketchup, varkenshaas, water en zeezout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: frituurolie, garnalen, inktvis, knoflookmengsel, nam pla en tempurabeslag
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bamboescheuten, bloem, brasem, frituurolie, gedroogde chinese paddestoelen, gember, harder, karper, knoflook, lente-ui, waterkastanjes, zoetzure saus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: bruine suiker, ei, garnalen, gele bonensaus, kippenborst, knoflook, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sjalot en tamarindewater
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, lichte sojasaus, paksoi, plantaardige olie, sperziebonen, suiker, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: tamarinde en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: condiment
Ingrediënten: azijn, gember, groene paprika, inktvis, peper, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: courgette, gele paprika, knoflook, lamfilet, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode paprika, saus voor orientaals lam en waterkastanje in blik
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: broccoliroosjes, donkere sojasaus, eiernoedels, garnalen, gele bonensaus, inktvis, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kool, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, suiker en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: gedroogde chinese zwarte paddenstoelen, gember, honing, kipfilet, kippenlevers, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, sojasaus en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, ei, garnaal, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, sesamzaad, sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: biefstuk, chilisaus, chinese rijstwijn, gezouten zwarte boontjes, maïzena, plantaardige olie, rijstwijn, rode paprika, runderbouillon en sherry
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar