Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne
Een boek van
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: coquilles met koraal, galette, gestoofde prei, kerriepoeder, peper en room
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bouquet garni, doorregen spek, groene kool, kruidnagel, peperkorrels, piment oiseau, prei, raapjes, saucijzen, sukadelap, ui, varkensschenkel, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / varkensvlees
Ingrediënten: banaan, licht gezouten boter, pure chocolade, sterke koffie en tarwepannenkoek
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, grof zout, korianderzaad, laurier, makreel, peper, ui, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boekweitmeel, ei, water en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: boekwijtpannenkoekjes, boter, crème fraîche, krabscharen, peper, spekjes, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, cocos de paimpol, knoflook, olijfolie, peper, pré-salé lamsbout, sjalot, tomaten uit blik, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bretonse whisky, cacaopoeder, kastanjecrème, tarwepannenkoek en room
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: brooddeeg, licht gezouten boter en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: gerookt spek, kippenlever, kippenspiermaagjes, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, sjalot, zout en zuurdesembrood
Keuken: Frans
Ingrediënten: cocos de paimpol, crème fraîche, gevogeltebouillon, kervel, knoflook, olijfolie, peper, prei, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: champignons, galette, gerookte spekjes, peper en room
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / varkensvlees
Ingrediënten: citroen, licht gezouten boter, peper, zeekraal en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: andouille de guéméné, boter, crème fraîche, droge witte wijn, nootmuskaat, peper, prei, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: bladerdeeg, eidooier, gekonfijte citroen, harissa, knoflook, komijn, koriander, olijfolie en sardines
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: galette, gekonfijte citroen, koriander, peper en sardines in olijfolie
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vis
Ingrediënten: alikruken, grof zout, peper, ui, water en wortel
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bouquet garni, coucou de rennes kip, grof zout, kruidenagel, peperkorrels, prei, raapjes, ui, vulling voor kip en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bloedworst, galette, gebakken aardappels, licht gezouten boter en peper
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / varkensvlees
Ingrediënten: boekweitmeel, bouquet garni, ei, gezouten boter, groene kool, groentebouillon, grof zout, kruidnagel, melk, peper, raapjes, roze zout, runderschouder, saucijzen, schoudermuis, sucadelappen, ui, varkensbuik, varkensschenkel en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9782501101981
ISBN10
2501101987