We hebben 170 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Vegan Genial , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Dank zij een bezoek aan haar Berlijnse restaurant Lucky Leek werd ik, als verstokte vleeseter, er van overtuigd dat ook een veganistisch maal heel erg goed kan smaken. Met twee kookboeken laat Hartanto zien dat zo'n veganistische keuken ook thuis mogelijk is en dat voor iedereen bereikbaar is. Haar creatieve recepten zijn niet bijzonder ingewikkeld en in haar tweede boek "Vegan Schnell, Schnell toont ze aan dat veganistisch koken ook niet extreem veel tijd hoeft te kosten.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Vegan Genial
Een greep uit de 170 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: margarine, peer, peterselie, pompoenpitolie, suiker, witlof en zout
Soort: vegan / fruit / groente
Ingrediënten: bananenblad, kleefrijst, kokosmelk, olie, prei, pruimenwijnsaus, rode paprika, shii-takes, wortel en zout
Soort: vegan / rijst
Ingrediënten: citroensap, kerstomaat, komijn, olijfolie, tijm, tomatenpuree, witte bonen uit blik en zout
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: marsepein, nougat, pistachenoten en pure chocolade
Soort: vegan / bonbons
Ingrediënten: amandelmeel, bakpoeder, chocolade, chocoladecrème, gehakte pindas, karamelsiroop, maïzena, margarine, pinda, plantaardige room, speltmeel en suiker
Soort: vegan / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroengras, kokosmelk, limoenblad, limoenrasp en limoensap
Soort: schuim/mousse/gelei / vegan
Ingrediënten: bruine suiker, gedroogde tomaten in olie, knoflook, olijfolie, peper, rode kerstomaten, rode ui, tomatenpuree, water, witte bonen uit blik en zout
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: appel, hazelnoten, kaneel, margarine, marsepein, ontpitte dadels, poedersuiker, sinaasappelrasp en vanillesaus
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: citroensap, dille, komkommer, mosterd, noribladeren, olijfolie, peper, sandwichbrood, slabladeren, sojasaus, tahin, ui, witte bonen uit blik, wortel en zout
Soort: vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: peperkoekkruiden, sojamelk, suiker, vanille en vegan zetmeel
Soort: vegan
Ingrediënten: amandelschaafsel, frituurolie, amandel, kikkererwtenmeel, koolzuurhoudend mineraalwater, kwetsen, maïsmeel, maïzena, marsepein, poedersuiker, suiker, witte chocoladesaus en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: babymais, citroengras, gember, glasnoedels, kimchi, knoflook, koriander, limoen, olie, peultjes, rode peper, rode puntpaprika, rode ui, sinaasappelsap, thaise basilicum, wortel, zoete chilisaus en zout
Soort: salade / vegan / noedels
Ingrediënten: bloem, citroenvulling, margarine, rietsuiker, sinaasappelmarmelade en zout
Soort: vegan / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, koolzuurhoudend water, maïzena, olie en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: avocado, komkommer, koriander, limoenrasp, limoensap, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode paprika, rode ui en zout
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: chilipeper, knoflook, koriander, margarine, olie, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, spaghetti, tempeh en zout
Soort: vegan / pasta/noodles
Ingrediënten: agartine, agavesiroop, citroensap, dadels, gember, kokosmelk, maïzena, perziksap, physalis, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, water en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vegan
Ingrediënten: appelsap, olijfolie, peper, plantaardige olie, radijs, sjalot, suiker, witte balsamicoazijn en zout
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bieslook, citroensap, peper, plantaardige room, raapolie, sojayoghurt en zout
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: champignons, gember, knoflook, oesterzwammen, peperkorrels, peterselie, prei, shii-take, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel en zout
Soort: soep/bouillon / vegan / paddenstoelen
Toon alle 170 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783942491211
ISBN10
3942491214