Anneke Ammerlaan en Hans Moltzer - Twaalf maanden lekker eten

Twaalf maanden lekker eten

Een boek van Anneke Ammerlaan en Hans Moltzer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Twaalf maanden lekker eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Waterzooi van vis met peultjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, boter, droge witte wijn, meervalfilet, peultjes, tilapiafilet, verse peterselie, verse tijm, visfond en zalmfilet

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Witlof met garnalensalade

Ingrediënten:
citroensap, gemalen gedroogde chilipeper, granny smith, hollandse garnalen, japanse sojasaus, mayonaise, verse bieslook en witlof

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, gedroogde porcini, grana padano, knolselderij, olijfolie, paddenstoelenbouillon, portobello's, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Ratatouille uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, courgette, extra vierge-olijfolie, gele paprika, groene paprika, italiaanse kruiden, knoflook, rode paprika, romatomaat en ui

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Crostini met gegrilde tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
ansjovisfilet, buffelmozzarella, crostini, olijfolie, tomaat en verse basilicum

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Kaassoesjes

Ingrediënten:
ei, eidooier, gruyère, nootmuskaat, patentbloem, roomboter en volle melk

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Open aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, citroenrasp, eidooier, melk, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en zoet taartdeeg

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / koek en gebak