Anneke Ammerlaan

We hebben 11 boeken van Anneke Ammerlaan waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Anneke Ammerlaan? Registreren is gratis!

Boeken van Anneke Ammerlaan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Anneke Ammerlaan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Mexicaanse fondue met Hollandse kaas

Ingrediënten:
belegen cheddar, bloem, bloemtortilla, djinten, gemalen komijn, groene paprika, groene spaanse peper, knoflook, nachochips, olie, stokbrood, tomaat uit blik en ui

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Italiaanse pitatosti

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, pitabroodje, tomaat en verse roomkaas met kruiden

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Teppanyaki

Ingrediënten:
biefstuk, courgette, garnalen, gembersiroop, gemberwortel, japanse kruiden, japanse sojasaus, kastanjechampignon, kipfilet, medium dry sherry, mierikswortel, mirin, olie, prei, sesamolie, ui, vleesfond, wasabi en witte kool

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Vispakketje met venkel

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, roodbaarsfilet, roze peperkorrels, sjalot en venkel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Open aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, citroenrasp, eidooier, melk, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en zoet taartdeeg

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gevuld brood met gehakt

Ingrediënten:
bacon, dijonmosterd, ijsbergsla, mayonaise, pikant paprikapoeder, rundergehakt, trostomaat, ui, vloerbrood en zonnebloemolie

Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Appelchutey

Ingrediënten:
appel, appelazijn, fijne tafelsuiker, gemberwortel, kaneelstokje, rozijnen, ui en verse tijm

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Garnalen- en kipspiesjes

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gembersiroop, hoisinsaus, kiphaasje, rauwe ongepelde garnalen, rijstazijn, sesamolie, sjalot en verse koriander

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:

BLT-sandwich plus variaties

Ingrediënten:
bakbacon, mayonaise, peper, rucola, veldsla, vleestomaat, wit boerenlandbrood en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Spareribs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chilipoeder, honing, ketjap manis, peper, sinaasappelsap, spareribs, tomatenketchup en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Alle recepten van Anneke Ammerlaan