Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ingrediënten

Een boek van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven

We hebben 366 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ingrediënten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

jaar 1997

hoofdredactie Anneke Ammerlaan

recepten: Annelène van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange

fotografie: Otto polman


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Ingrediënten

Een greep uit de 366 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Halva

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, griesmeel, honing, kaneelpoeder, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Pools
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Frambozenvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, frambozen, frambozenazijn, hazelnootolie, olie, olijfolie, peper, vanillesuiker, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, hot peppersauce, limoensap, peper, rode ui, sjalot, tabasco, tomaat, verse koriander, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Wortelsalade met koriander

Ingrediënten:
azijn, djinten, gemalen komijn, knoflook, olie, paprikapoeder, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Paprikaroomsaus

Ingrediënten:
peper, rode paprika, room culinair, verse tijm en zout

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Auberginelasagne met gedroogde tomaat

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde tomaat op olie, mozzarella, verse peterselie, peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Gravad lax

Ingrediënten:
gele basterdsuiker, grof zeezout, jeneverbes, regenboogforelfilet, saus naar keuze, verse dille, versgemalen zwarte peper, waterkers en zalmfilet

Keuken:
Zweeds
Soort:
vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Tomaat-komkommersalade

Ingrediënten:
azijn, bosui, groene spaanse peper, komkommer, olie, suiker, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Blue cheesedressing

Ingrediënten:
mayonaise, peper, roquefort, verse peterselie, volle yoghurt, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Chocoladebiscotti

Ingrediënten:
blanke amandelen, cacaopoeder, ei, pure chocolade, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / chocolade
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Hazelnoten-honingsaus met ijs

Ingrediënten:
appelsap, blanke rozijnen, bruine basterdsuiker, calvados, hazelnoten, honing, roomboter, roomijs, rum en vanille-ijs

Soort:
saus/dressing/jus / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

American cheesecake

Ingrediënten:
boter, citroen, citroenkwark, cream crackers, ei, fromage frais, kaneelpoeder, maïzena, margarine, ricottakaas, suiker, vanillesuiker en verse roomkaas met peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Roergebakken broccoli

Ingrediënten:
broccoli, groene thaise currypasta, oestersaus, olie, suiker en ui

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Oesters op z'n oosters

Ingrediënten:
citroensap, japans mosterdpoeder, mierikswortel, oester, peper, sojasaus, verse koriander en wasabi

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gevulde aubergine met gyrosvlees

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, lamsbout, olie, oregano, paprikapoeder, rozemarijn, tomaat en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / magnetron
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Buffet / bijgerecht uit Ingrediënten:

Gekleurde boterballetjes

Ingrediënten:
boter, gedroogde peterselie, kerriepoeder, margarine, paprikapoeder, tomatenpuree en verse peterselie

Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Auberginesandwich

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde tomaat op olie, mozzarella, olijfolie, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Broodje hete biefstuk

Ingrediënten:
azijn, entrecote, madame jeanette-peper, olie, pistolets en slablad

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Indiase pompoentaart

Ingrediënten:
belegen kaas, boter, hartig deeg, ei, milde currypasta, peper, pompoen, ui, verse koriander, zout en zure room

Soort:
quiche / vegetarisch
Toon alle 366 recepten in dit boek