We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, eieren, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bosui, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, peper, spinazie, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, verse munt, zout en zuring
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: kip, laurierblad, olijfolie, peper, sherryazijn, sherry pedro ximenez, venkelzaad, verse knoflook, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bietjes, blanke amandelen, melk, mierikswortel, peper, sherryazijn, slagroom en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sultana's, ui, vastkokende aardappel, water, zeeduivelstaart en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten, peper, rode chilipeper, snijbiet, tahinsaus, zout en zwart uienzaad
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, citroenschil, kersen, suiker en water
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit
Ingrediënten: aubergine, bosui, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen karwijzaad, gemalen komijn, harissa, karwijzaad, kerstomaat, knoflook, paprikapoeder, peper, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, verse koriander en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, citroensap, extra vergine olijfolie, geconserveerde citroen, groene olijven, knoflook, komijnzaad, olijfolie, peper, pijlinktvis, rucola, verse koriander, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroen, groene chilipeper, knoflook, makreelfilet, sardines, venkelgroen, venkelknol en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: bernagiebloemen, bosui, citroensap, eetbare bloemen, extra vergine olijfolie, oost-indische kers, peper, peterselie, rodewijnazijn, rucola, snijbiet, spinazie, venkelgroen, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse munt, oregano, zout en zuring
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroen, extra vergine olijfolie, fijne bulgur, ingemaakte chilipeper, kaneel, kerstomaat, lamsfilet, milde rode chilipeper, peper, pijnpitten, pimentbessen, platbrood, radijs, verse dragon, verse koriander, verse munt, water, witlof en zout
Keuken: Libanees
Soort: vlees / couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, klipvis, olijfolie extra vergine, tuinbonen, verse munt en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: brood, gemalen komijn, jamón ibérico, knoflook, kwartelei, olijfolie, peper, piquillopaprika en zout
Soort: vlees / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: ansjovisfilet, aubergine, fijn zeezout, krenten, olijfolie, pijnpitten, platbrooddeeg, rode paprika, spinazie, ui, oregano, verse rozemarijn en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bosui, boter, ei, olijfolie, pijnpitten, pimentbessen, saffraandraadjes, spinazie, verse dille, verse munt, zout en zuurbessen
Keuken: Iraans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, cannellinibonen, citroen, dorade, eidooier, gekaramelliseerde boter, griekse yoghurt, knoflook, langoustine, mosselen, mul, olijfolie, raki, tijgergarnalen, turkse chilipepervlokken, ui, venkelknol, venkelzaad, water, wijnbladeren en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: griekse yoghurt, knoflook, olijfolie, peper, rode biet, suiker, dille en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, basmatirijst, bosui, boter, doperwten, griekse yoghurt, groene asperge, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, peper, pimentbessen, tuinbonen, uien, verse dille, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561