We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelen, anijszaad, bladpeterselie, bleekselderij, farika, geelwortelpoeder, gemalen koriander, kaneel, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, lamsschenkel, olijfolie, parelgort, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Tunesisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovisfilet, bosui, citroen, citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, ricotta, tuinbonen, verse kaas, verse munt, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bosui, eieren, olijfolie, peper, uienloof, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, peper, sjalot, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: appel, bladpeterselie, eendenborst, friséesla, grof zeezout, houtsnippers, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, rozijnen, sherryazijn, verse rozemarijn, verse tijm, walnoten, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, farika, olijfolie, olijfolie extra vergine, parelgort, peper, rode ui, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, peterseliestelen, pikant paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, suiker, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: bladgelatine, citroensap, kaneelstokje, kweepeer, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: arrope evt, boter, citroensap, eendenlever, extra vergine olijfolie, ganzenlever, gedroogde muskaatdruiven, knoflook, lamsoren, medium oloroso, peper, sherryazijn, sherry pedro ximenez, zeezout en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: aubergine, citroen, olijfolie, salmorejosaus, zeebaarsfilet, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, peper, sherryazijn, suiker, tomaat, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, fijn zeezout, geelwortelpoeder, gemberpoeder, groene olijven, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tomaat, verse koriander en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse dolma, groene chilipeper, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, platbrood, rode biet, rodewijnazijn, venkelknol, zout en zwart uienzaad
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, bouillon, chilipepervlokken, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, pijnpitten, pompoen, suiker, ui, verse koriander, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, gedroogde gist, harde tarwebloem, olijfolie en water
Keuken: Mediterraans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pikant gerookt paprikapoeder, rode ui, varkenshaas, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: fijn zeezout, gemalen komijn, groente, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peper, pijnpitten, pompoen, rode paprika, ui, oregano, verse rozemarijn, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: rabarber, rozenwater, slagroom, suiker en water
Keuken: Mediterraans / Brits
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: knoflook, koolraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, rookspek, savooiekool, spruitjes, tocino, vastkokende aardappel, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boerenbrood, extra vergine olijfolie, fino sherry, jamón serrano, knoflook, olijfolie, venkelzaad, venusschelp en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561