Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, citroensap, courgette, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, trostomaat, verse rozemarijn en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, chilipeper, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, grove polenta, maïskorrels, maïsmeel, melk en rode paprika
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, limoen en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chilipasta, kokoscrème en limoensap
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, groentebouillon, knoflook, madera, portobellopaddestoelen, shiitake, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, crème fraîche, groentebouillon, grof zeezout, honing, knoflook, knolselderij, olijfolie, saffraandraadjes, sinaasappel, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroen, dadels, dikke yoghurt, gemalen kaneel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Turks
Soort: barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: ei, gemberwortel, maïzena, spinaziesap, waterkastanjes, wontonvel, zeezout, zoete chilisaus en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch / Chinees
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, fijn zeezout, gedroogde vruchten, magere yoghurt, noten, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, krielaardappelen, olijfolie, suiker, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, balsamicoazijn, broodkruim, bruine basterdsuiker, courgette, fontina, knoflook, mozzarellakaas, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaten uit blik, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bocconcini, kerstomaat, olijfolie, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, melk, boter, slagroom en witte chocolade
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: champignon, ei, gedroogde porcini, polenta, roomkaas, sesamzaad, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, fetakaas, filodeeg, komijnzaad, boter en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, ciabatta, fruitige olijfolie, knoflook, pomodoritomaat, suiker, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, broccoli, donkere sojasaus, eiernoedels, jonge paksoi, knoflook, maïzena, mirin, prei, sake, sesamzaad, shiitake, suiker, tahoe, venkelknol en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003