Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: agar-agar, blauwe bessen, blauwe druiven, champagne en fijne suiker
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, portobellopaddestoelen, tomaat, truffelolie, ui, verse bascilium, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, balsamicoazijn, broodkruim, bruine basterdsuiker, courgette, fontina, knoflook, mozzarellakaas, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaten uit blik, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: inmaakvocht, tomaten uit blik, ui, verse koriander, zeezout en zoetzure jalapenopeper
Keuken: Mexicaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: gorgonzola, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, gorgonzola, kappertjes, knoflook, olijfolie, polenta, pomodori, rode paprika, rucola, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bleekselderij, gele paprika, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, komkommer, limoensap, mild chilipoeder, rode ui, tomaat, tomatensap, verse koriander en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mexicaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, fijne suiker, gemalen kaneel, gemalen kardemom, mascarpone, olijfolie, boter, pecannoten, poedersuiker, vanille-essence, wortel en zeezout
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bosui, citroenrasp, crème fraîche, kappertjes, krielaardappeltjes, magere yoghurt, saffraandraadjes, verse bieslook, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ei, gemberwortel, maïzena, spinaziesap, waterkastanjes, wontonvel, zeezout, zoete chilisaus en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch / Chinees
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: ciderazijn, golden syrup, rode chilipeper en sojasaus
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: banaan, cacaopoeder, chocoladebiscuitjes, citroensap, ei, fijne suiker, mascarpone, boter, pure chocolade, roomkaas, vanille-essence en volle kwark
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aubergine, citroensap, courgette, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, trostomaat, verse rozemarijn en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, djeroek poeroetblaadjes, gemalen kurkuma, gemberwortel, knoflook, kokoscrème, komkommer, lichte sojasaus, mihoen, pompoen, rode chilipeper, sereh, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse koriander, verse munt en zonnebloemolie
Keuken: Maleisisch
Soort: curry / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: groene bladgroenten, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bakpoeder, blauwe masa harina, boter, cheddar, gerookte chilipepers, groentebouillon, maïsblad, monterey jack kaas, polenta, refried beans, salsa naar keuze en witte rijst
Keuken: Mexicaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, gruyerekaas, olijfolie, polenta, rode ui, suiker, gist, wijn en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelpoeder, honing, kaneel, magere yoghurt, tarwekiemen, vruchten en vruchtensap
Soort: smoothie/milkshake / fruit / vegetarisch / zuivel
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003