Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

De banketbakker

Een boek van Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp

We hebben 324 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De banketbakker, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De banketbakker

Een greep uit de 324 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Crêpe Suzette

Ingrediënten:
citroensap, flensjes, grand marnier, roomboter, sinaasappelsap en suiker

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Advocaat

Ingrediënten:
brandewijn, eidooier, suiker en vanillestokje

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ei, gist, melk, boter, rozijnen, rum, suiker en water

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Fondant

Ingrediënten:
suiker, water, witte stroop en zonnebloemolie

Soort:
suikerwerk
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Ei-melk pudding

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, ei, honing, volle melk en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Trempeerlikeur

Ingrediënten:
cognac, kirsch, marasquin, marc de champagne, rum, suiker, vanillestokjes en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Amandeltulband

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, eidooier, eiwit, roomboter en tafelsuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Toon alle 324 recepten in dit boek