Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

De banketbakker

Een boek van Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp

We hebben 324 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De banketbakker, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De banketbakker

Een greep uit de 324 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Appelbeignets

Ingrediënten:
goudreinet, bladerdeeg, kaneel, kristalsuiker en zonnebloemolie

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeienjam, fonceerdeeg, frangipane, poedersuiker en roomboter

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Speculaasjes

Ingrediënten:
bakpoeder, gele basterdsuiker, karnemelk, roomboter, speculaaskruiden en zeeuwse bloem

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Crème

Ingrediënten:
eidooier, ei, melk, slagroom, suiker en vanillestokje

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Cakejes van Stella

Ingrediënten:
abrikozenmoes, appel, bakpoeder, witte basterdsuiker, bloem, cakeversiering, eidooier, ei, maïzena, boter en rozijnen

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Boerenmeisjes

Ingrediënten:
gedroogde abrikozen, brandewijn, suiker en vanillestokje

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, oudbakken bruinbrood, eidooier, ei, kalfsgehakt, maggi, melk, mosterd en nootmuskaat

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Lange vingers

Ingrediënten:
bloem, custardpoeder, eidooier, eiwit en fijne tafelsuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Crêpe Parisienne

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bitterkoekjes, flensjes, marasquin, poedersuiker en rum

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Trempeerlikeur

Ingrediënten:
cognac, kirsch, marasquin, marc de champagne, rum, suiker, vanillestokjes en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Vruchtenflans

Ingrediënten:
abrikozenmoes, banketbakkersroom, bladerdeeg, ei, poedersuiker, roomboter en fruit

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Karamels

Ingrediënten:
blanke stroop, kristalsuiker, roomboter, slagroom en vanillestokje

Soort:
snoep
Toon alle 324 recepten in dit boek