Wij maken jouw kookboeken, zoals Vegeterranean, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wat Vegeterranean zo wezenlijk anders maakt zijn de gastronomisch en culinair hoogstaande recepten. Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse - en bovenal vegetarische - gerechten, die laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der tijd is geworden.
De pers over Vegeterranean: - ‘Wat een mooie gerechten!’- delicious. - ‘De receptuur is om te zoenen’- Elle Eten - ‘Een must have voor alle (vegetarische) fijnproevers’ - Leven - ‘Mussachio en zijn vrouw zijn vernieuwend’ - Boek - ‘Als ik het geweten had, was ik zeker bij Montali gaan eten’ - Janneke Vreugdenhil in nrc.next
Herziene en paperbackeditie
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
brosse amandelbiscuits, cacao, ei, espresso, grand marnier, kristalsuiker, lange vingers, marasquin, marsala, mascarpone, pavesini biscuit, poedersuiker, pure chocolade en room
Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean: