Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: artisjok, ei en serranoham
Keuken: Spaans
Soort: vlees / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: boterbonen, citroensap, kerstomaat, knoflook, morieljes, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: kastanje, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, pancetta, savooiekool, verse tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: chilipepervlokken, fijn zeezout, gedroogde rozenknopjes, harissa, kaneel, knoflook, komijnzaad, lamsdarm, lamsniervet, lamsschouder, rozenwater, venkelzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: vlees
Ingrediënten: kappertjes en olijfolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bosui, citroensap, extra vergine olijfolie, rode biet, verse bladpeterselie, verse munt, zeezout, zoete wijnazijn en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom en vanillestokje
Keuken: Europees
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bulgur, gemalen piment, kaneel, olijfolie, tomatensaus, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, citroensap, citroenschil, fijne kristalsuiker, kersen en olijfolie
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: boter, eidooier, gedroogde munt, kirmizi biber, maïzena, olijfolie, pikant paprikapoeder, prei, yoghurt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, little gemsla, piquillopaprika, rodewijnazijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, collejas, groene kool, knoflook, olijfolie, prei, spaanse ui, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ei, paddestoel en serranoham
Keuken: Spaans
Soort: vlees / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomaat, zeebaars, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: avocado, bottarga, citroensap, olijfolie, rode ui, rucola, verse dille, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: harissa, noorse garnalen, olijfolie, pijlinktvis, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: granaatappel, granaatappelstroop, kikkererwten, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: fijne kristalsuiker, groene paprika, kerstomaat, knoflook, mosselen, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, pijlinktvis, rodewijnazijn, ui, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, knoflook, olijfolie, venkelknol, verse dille, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, knoflook, laurierblad, mosselen, noorse garnalen, olijfolie, pikant paprikapoeder, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, verse tijm, water, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: doperwtjes, kappertjes, mayonaise, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, suiker, ui, vastkokende aardappels, verse bladpeterselie, verse dragon, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ei, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, serranoham, sherryazijn, tomaat, witbrood, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, olijfolie, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, ingemaakte citroen, kappertjes, knoflook, rode paprika, verse bladpeterselie en versgemalen zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch