We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: jonge tuinbonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, olijfolie extra vergine, ui, venkelzaad, verse munt, voorjaarsui, witte wijn, zeekat, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Ingrediënten: citroen, olijfolie, pijlinktvis, rucola en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, karwijzaad, knoflook, verse bladpeterselie, verse munt, witte kool, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappel, granaatappelstroop, kikkererwten, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, blanke amandelen, fijne kristalsuiker, frambozen, frambozenjam, oloroso sherry, poedersuiker, slagroom, triflecake en vanillevla
Keuken: Europees / Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipepervlokken, fijn zeezout, gedroogde rozenknopjes, harissa, kaneel, knoflook, komijnzaad, lamsdarm, lamsniervet, lamsschouder, rozenwater, venkelzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, ingemaakte citroen, kip, knoflook, komijnzaad, olijfolie, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bakchorizo, droge gist, fijn zeezout, ongebleekt meel, venkelzaad en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: bakchorizo, fino sherry, frisee, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, piquillopaprika, rodewijnazijn, verse bladpeterselie, witlof, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vlees
Ingrediënten: anijszaad, droge gist, fijn zeezout, melk, ongebleekt meel, vloeibare honing, volkorenmeel en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bouillon, brandneteltoppen, bruine linzen, groene paprika, knoflook, laurierblad, milde olijfolie, pikante paprikapoeder, spaanse ui, tomaat, venkel, wilde venkel, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, knoflook, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode paprika, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, venkelzaad, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomaat, zeebaars, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, sardines uit blik, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Ingrediënten: knoflook, little gemsla, piquillopaprika, rodewijnazijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, citroensap, heekfilet, knoflook, laurierblad, olijfolie, spa rood, tarwebloem, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout, zout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroen, gemalen kruidnagel, griekse yoghurt, kaneel, kardemompeulen, lamsvlees, melk, nootmuskaat, olijfolie, pijnboompitten, rucola, tarwebloem, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, droge gist, fijn zeezout, olijfolie en ongebleekt meel
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Ingrediënten: ei, paddestoel en serranoham
Keuken: Spaans
Soort: vlees / eieren, kaas en zuivel
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598