Ken Hom - Smaak van china

Smaak van china

Een boek van Ken Hom

We hebben 101 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Smaak van china, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Smaak van china

Een greep uit de 101 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Huang gua chao roupian - Geroerbakte komkommer met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonensaus, chilipepervlokken, donkere sojasaus, droge sherry, knoflook, komkommer, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Ma po doufu - Oma Chen's tofu

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, gele bonensaus, kippenbouillon, knoflook, maïsmeel, roze peperkorrels, rundergehakt, water, zachte tofu en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / soja
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dan dan mian - Kruidige sichuan noedels

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeperolie, chinese eiermie, donkere sojasaus, gedroogde eiermie, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, pindakaas, roze peperkorrels, sesampasta, tahin, varkensgehakt en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hongshao yangrou - Stoofschotel van gesmoord geitenvlees of lamsvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, gefermenteerde tofu, gember, hoisinsaus, kaneelstokje, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, schouderstuk van geit, schouderstuk van lam, steranijs, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Wontonvulling 3

Ingrediënten:
droge sherry, gedroogde wolkenoren, lente-ui, lichte sojasaus, garnaal, rijstwijn, suiker, vet varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Toon alle 101 recepten in dit boek