We hebben 43 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Tajine , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De Marokkaanse keuken is hot! En dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten, die er zon speciale zuidelijke touch aan geven. Het ooit in paperback uitgegeven kookboek Tajine nu in iets aangepaste vorm als gebonden editie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Tajine
Een greep uit de 43 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ingemaakte citroen, marokkaans brood, mosselen, olijfolie, peper, turks brood, ui, venkelknol, verse koriander, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapuree, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Mediterraans
Soort: warme sauzen / gevogelte / tajine / vegetarisch
Ingrediënten: dadel, duivenborst, gevogeltebouillon, hazelnootolie, honing, knolselderij, koolrabi, meiraap, schorseneer, sherryazijn, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wildbouillon, wortel en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine
Ingrediënten: fijne vermicelli, gemberwortel, harissa, olijfolie, ras el hanout, reuzengamba's, tomaat, ui, venkelknol, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, inktvis, knoflook, olijfolie, pimentpoeder, saffraanpoeder, spaghetti, ui, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Ingrediënten: donkere honing, gele paprika, gemberpoeder, groene paprika, kaneelstokje, kastanjehoning, kippenbouillon, knoflook, paprikapuree, plantaardige olie, ras el hanout, rode paprika, saffraanpoeder, tam konijn, tijmhoning, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: wild / tajine
Ingrediënten: aalbessengelei, banaan, boter, citroengras, citroensap, fijne suiker, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, slagroom en water
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: artisjok, extra vergine olijfolie, gele courgette, groene asperge, knoflook, laurierblad, lente-ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boerenkip, boter, citroensap, gemalen kardemom, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, peper, saffraanpoeder, ui, verse bladpeterselie, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, citroenrasp, doorregen runderlappen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, paprikapuree, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: boter, bouillon, bouquet garni, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, merguezworstjes, ontbijtspek, tomaat, verse bladpeterselie, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte bonen uit blik en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / varkensvlees / lamsvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, gedroogde vijgen, honing, kaneelstokje, muskaatwijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, vanilleroomijs, venkelzaad, verse vijg, versgemalen zwarte peper, vijgenazijn en zoete dessertwijn
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: artisjok, ciabatta, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui, stokbrood, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / tajine / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, gedroogde aubergines, gedroogde courgette, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mini-aubergine, minicourgette, olijfolie, oregano, paprikapuree, parmezaanse kaas, pecorino romano, ricotta, suiker, turkse groene paprika, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine / groente / vis
Ingrediënten: andijvie, gerookte zalm, groentebouillon, kippenbouillon, marokkaans brood, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, pecorino romano, scharrelei, turks plat brood, versgemalen zwarte peper en zeezout
Soort: tajine / varkensvlees / vis
Ingrediënten: aubergine, boter, gele paprika, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / vegetarisch / groente
Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde kikkererwten, harissa, marokkaans brood, olijfolie, pompoen, rode paprika, tomaat, turks plat brood, ui, verse bladpeterselie en zeezout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: peulvruchten / tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, kaneelstokje, kristalsuiker, kruidnagel en kweepeer
Soort: fruit / tajine / vegetarisch
Toon alle 43 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789023012894
ISBN10
9023012895
Andere uitgaven
9789023011682