We hebben 111 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Parade van pasta & pizza , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Parade van pasta & pizza
Een greep uit de 111 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, groene lasagne, groene paprika, kabeljauwfilet, knoflook, mon chou, olie, olijfolie, oude goudse kaas, paprikapoeder, rode paprika, ui, roomkaas en visbouillon
Keuken: Europees
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: belegen goudse kaas, courgette, gekookte ham, gele paprika, italiaanse kruiden, mon chou, pizzadeeg, pizzasaus, tomaat en roomkaas
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: pizza / varkensvlees
Ingrediënten: belegen goudse kaas, boter, courgette, crème fraîche, knoflook, peper, provençaalse kruiden, schelpjesmacaroni, verse peterselie en zout
Keuken: Europees
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: belegen goudse kaas, crème fraîche, peper, peren uit blik, selderijsoep uit blik, tagliatelle en zout
Keuken: Europees
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, mosterd, peper, peperkorrel, sjalot, slagroom, verse peterselie, worcestersaus en zout
Keuken: Europees
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: groene paprika, maasdammer, macaroni, radijs, spiraalmacaroni, yoghurt, zakje dipsaus-mix en zout
Keuken: Nederlands
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bladgelatine, boter, gele paprika, groene paprika, kruidenbouillon, kwark, lasagnevellen, olie, peper, rode paprika, suiker, ui, wittewijnazijn en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / paté/terrine
Ingrediënten: boter, ei, gehaktkruiden, groene olijven zonder pit, kwark, paneermeel, peper, rundergehakt, tagliatelle, tomatensaus, ui en zout
Keuken: Europees
Soort: pasta/noodles / rundvlees
Ingrediënten: imitatiekaviaar, peper, sjalot, slagroom, spaghetti, verse bieslook, zalmkaviaar en zout
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: crème fraîche, hazelnoten, ketjap manis, kruidenkaas, olie, peper, prei, tahoe, volkoren macaroni, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Europees
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / soja
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, foelie, mosterdpoeder, peper, peperkorrel, sjalot, slagroom, suiker, verse munt en zout
Keuken: Europees
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignon, crème fraîche, grotchampignons, kappertjes, lente-ui, macaroni, oude goudse kaas, peper, spiraalmacaroni, tijm, tomatenpuree, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gembersiroop, groene spaghetti, japanse sojasaus, kipfilet, lente-ui, maiskipfilet, maïzena, peper, rode paprika, slagroom en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: crème fraîche, garnalen, kreeftensoep, peper, schelpjesmacaroni, verse bieslook, whisky en zout
Keuken: Europees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, broodmix, italiaanse kruiden, kappertje, oude goudse kaas, pizzasaus en zwarte olijven zonder pit
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s / vis
Ingrediënten: aubergine, boter, chilisaus, djinten, gemalen komijn, groene paprika, knoflook, lamsgehakt, oude goudse kaas, paprikapoeder, pijpjesmacaroni, rundergehakt, verse peterselie en zout
Keuken: Europees
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, droge linzen, elleboogjesmacaroni, knoflook, laurierblad, osseworst, peper, selderijblad, soepgroenten, tabasco, tomaten uit blik, ui, vleesbouillon, zout en zure room
Keuken: Europees
Soort: vlees / peulvruchten / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, boter, kappertjes, laurierblad, melk, peper, peperkorrel, sjalot, verse peterselie, wijnazijn en zout
Keuken: Europees
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: belegen goudse kaas, bleekselderij, bloem, boter, groentebouillon, macaroni, melk, peper, spiraalmacaroni, verse peterselie en zout
Keuken: Europees / Nederlands
Soort: soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: engelenhaar, fijne vermicelli, foelie, kip, laurierblad, peper, peperkorrel, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Europees / Nederlands
Soort: soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Toon alle 111 recepten in dit boek