Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: broodkruim, droge sherry, fino sherry, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, kristalsuiker, manchego, mosselen, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, tijm, tomaat uit blik, verse bladpeterselie en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, cayennepeper, citroen, fruitige olijfolie, zoet gerookt paprikapoeder, groene asperge, hazelnoten, knoflook, lente-ui, olijfolie, pimientos del piquillo, garnaal, sherryazijn, sint-jakobsschelp, tomaat en witbrood
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, guindilla peper, kappers, kristalsuiker, olijfolie, sashimitonijn, tijmblaadjes en witte asperge
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bacalao, bladpeterselie, bloemige aardappel, citroen, ei, filodeeg, fino sherry, gedroogde gezouten kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, slagroom, verse tijm en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: eendenbout, keukenzout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, venkelzaad en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: ei, instantkoffie, kristalsuiker, licor de nogado, licor de nuez, nocello, slagroom, vanille-extract, walnoten en walnotenlikeur
Keuken: Spaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: ansjovis, doperwten, droge sherry, fino sherry, groene asperge, groene olijven, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, lente ui, olijfolie, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: knoflook, manchego, slagroom, vastkokende aardappel, verse ansjovis, verse peterselie, verse tijm en witte peper
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: dadel, guindilla peper, jamón, olijfolie, prosciutto en spaanse blauwe kaas
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aioli, citroen, citroenrasp, extra vierge olijfolie, ham, jamón, manzanilla, muskaatrozijnen, pijnboompitten, prosciutto, rode ui, rozijnen, verse munt, verse sardines en zeezoutvlokken
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroen, eiwit, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, laurierblad, lente ui, olijfolie, rode spaanse peper, snapper, verse bladpeterselie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: droge sherry, fino sherry, gin, groene druif en pitloze groene druiven
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: ansjovis, boter, citroenrasp, extra vierge-olijfolie, knoflook, manzanilla, olijfolie, sint-jakobsschelp, venkelknol, venkelloof en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroenrasp, knoflook, pijnboompitten, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodje, chorizoworst, fino sherry, gamba, gedroogde gerookte spaanse peper, knoflook, olijfolie en rode guindilla peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, blond pils, cayennepeper, spaans bier en zout
Keuken: Spaans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: babypijlinktvis, bleekselderij, brood, cayennepeper, fino sherry, garnalen, gemalen venkelzaad, gezeefde tomaten, ham, heek, jamón, knoflook, laurierblad, lente ui, mosselen, mul, olijfolie, passata, pikant gerookt paprikapoeder, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, sinaasappelschil, snapper, venusschelp, verse tijm, visbouillon, visfilet, vongole, water, wortel, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, butifarra blanca, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, prei, venusschelpjes, vongole, witte butifarra en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aioli, babypijlinktvis, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroenschil, kleine blauwgroene linzen, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode ui, rode wijn, saffraandraadjes, tomaat, verse tijm en visbouillon
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230