tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Rode biet, ricotta & parelgort

Ingrediënten:
parelgort, ricotta en rode biet

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Carpaccio van lamsbout met biet, gepofte knoflook en peterselie

Ingrediënten:
biet, carpaccio, knoflook, lamsbout en peterselie

Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Spaghetti met posteleinpesto

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, oude kaas, spaghetti, walnoten en winterpostelein

Keuken:
Nederlands

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-07:

Salade met gerookte forel en bietjes

Ingrediënten:
bietjes en gerookte forel

Soort:
hapjes
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Schelvis met grote macaroni

Ingrediënten:
droge witte wijn, kerstomaat, knoflook, macaroni, olijfolie, rode ui, schelvisfilet en verse marjolein

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Gebakken schol met koolrabi-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, kappertje, koolrabi, rucola, scholfilet en sjalot

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / tussengerecht uit Culinaria Italia:

Pasta met ansjovissaus - bigoli in salsa

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bigoli, extra vergine olijfolie, pasta, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Verse pappardelle met truffel

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, kippenbouillon, mascarpone, olijfolie, witte truffel en zout

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Cantharellensalade met abrikozen en verse amandelen

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, blanke azijn, cantharellen, citroensap, fleur de sel, olijfolie, piment d'espelette, sjalot, suiker, zomertruffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
paddenstoelen

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Ravioli met rivierkreeft, asperges en kreeftensaus

Ingrediënten:
asperges, kreeftensaus, ravioli en rivierkreeft

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Aardappel-geitenkaaskroketjes met romescosaus

Ingrediënten:
aardappel en geitenkaas

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Caesarsalade met warmgerookte forel

Ingrediënten:
warmgerookte forel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Raapstelen, romige, met krab

Ingrediënten:
krab en raapstelen

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Tartaar van hert, mayonaise van boerenkool, biet, citroentijm, dille-olie met mosterzaad & haringkuit, bloedzuring

Ingrediënten:
biet, boerenkool, citroentijm, dille, haring, hert, kuit, mayonaise, mosterdzaad, olie, tartaar en zuring

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Langoustines, gebrande, met jeneverbesolie, bleekselderij, groene appel, lavas & chips van gerookte mosselen

Ingrediënten:
bleekselderij, gerookte mosselen, groene appel, jeneverbes, langoustines, lavas en olie

Soort:
fruit
Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Crème van messeklever, in hibiscus gepocheerde peer, gedroogde brioche, geroosterde noten en tuinkers

Ingrediënten:
brioche, noten, peer en tuinkers

Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Mini-cassoulet, gegratineerde, met gekonfijte eendenbout

Ingrediënten:
gekonfijte eendenbout

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Aardappel-peterseliesoepje met jeneverbes-tijmolie

Ingrediënten:
aardappel, jeneverbes, olie, peterselie en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenborst, geroosterde, en radicchiosalade met walnoot

Ingrediënten:
eendenborst, radicchio en walnoten

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenbout, gekonfijte, met gegratineerde mini-cassoulet

Ingrediënten:
eendenbout

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Hertencarpaccio met rucolacress en kruidenolie

Ingrediënten:
carpaccio, cress, hert, kruidenolie en rucola

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenbouillon met kastanje-champignons en tortelini met rillettes

Ingrediënten:
champignons, eendenbouillon en kastanje

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Kokkelsoep met coquilles

Ingrediënten:
coquilles en kokkels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Paddenstoelenbouillon met kalfsballetjes

Ingrediënten:
paddenstoelenbouillon

Soort:
soep/bouillon