We hebben 36 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Mas is meer , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
In het gebouw van MAS in Antwerpen zit restaurant 't Zilte. Dit fotoboek geeft een ruime indruk van het gebouw, de omgeving, de inrichting en uiteraard de gerechten die bij 't Zilte worden geserveerd. De gefotografeerde complexe gerechten worden van commentaar voorzien door de chef en er staat een recept in het boek voor 1 van de onderdelen van elk gerecht. Geen eenvoudige zaken en soms nogal exotische ingrediënten maar wel maakbaar voor de enthousiaste amateur.
- ongeveer 6 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Mas is meer
Een greep uit de 36 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroengras, djeroek poeroet, druivenpitolie, eiwit, gelatine, gember, iota, kokosmelk, limoenrasp, limoensap, mangokrokant, suikerwater, thaise basilicum en xantana
Keuken: Aziatisch / Belgisch
Ingrediënten: bloem, eidooier, eiwit, gelatine, limoenrasp, limoensap, palatinose, ponzu en suiker
Keuken: Frans
Ingrediënten: korianderzaad, makreelfilet, suiker, vlierbloesem en zeezout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bonenkruid, druivenpitolie, lavaszout, snijbonen en witte peper
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: citroengras, gelatine, limoenrasp, limoensap, sake, sakeazijn, suikerwater, xantana en zout
Keuken: Japans / Belgisch
Ingrediënten: bierazijn, geuze mariage parfait, glycerine, ijspoeder, moutpoeder en palatinose
Keuken: Belgisch
Soort: ijs
Ingrediënten: gelatine, oesternat, oesters, sakeazijn en sambal
Keuken: Japans
Ingrediënten: agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, gekarameliseerde pecannoten, ijsbasis, melk, muscovadosuiker, ras el hanout, room en suiker
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: eidooier, peper en zout
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: dillesap, gelatine, glucosepoeder, glycerine, limoensap, spinaziesap, suiker en venkelsap
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: gelatine, inktvisinkt, kippenbouillon, knoflook, peper, zout en zwarte bonensaus
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bleekselderijsap, frituurolie, gelatine, knolselderij, knolselderijsap, selderijzout en ui
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: specerijenolie, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Belgisch
Soort: vis
Ingrediënten: little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: druivenpitolie, kardemom, korianderzaad, laurier, peperkorrels, steranijs, tijm en venkelzaad
Keuken: Belgisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout
Keuken: Duits
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: cacaoboter, crutomat, gelatine, knoflook, peper, tabasco, tomaat, tomatenpoeder, xantana en zout
Toon alle 36 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789020996784
ISBN10
9020996789
Andere uitgaven
9789401403856