Claudia Bruckmann

We hebben 3 boeken van Claudia Bruckmann waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Bruckmann? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Bruckmann

Recepten van Claudia Bruckmann

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Rouille

Ingrediënten:
aardappel, eidooier, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, rode paprika, saffraan en zout

Keuken:
mediterraan
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Dragonsaus

Ingrediënten:
appelsap, balsamicoazijn, boter, cider, dragon, kippenfond, mosterdzaad, peper, room, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Sauce velouté

Ingrediënten:
bloem, boter, groentefond, peper, room, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / basisrecept uit Kooktechnieken:

Vruchtenroomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, fruit, glucosesiroop, melk, slagroom, suiker, vanillepeulen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Snack of tussendoortje uit Kooktechnieken:

Popcorn

Ingrediënten:
olie, popcornmaïs, suiker en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Mosselen stomen

Ingrediënten:
knoflook, kokkels, laurier, mosselen, olie, prei, ui, venusschelpen, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren / kruiden
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Basisrecept uit Kooktechnieken:

Zwarte noedels

Ingrediënten:
bloem type 405, boter, ei, inktvisinkt, olijfolie en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, oud brood zondere korst, paneermeel, suiker, uitgelekte kwark, water, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Basisrecept uit Kooktechnieken:

Volkorennoedels

Ingrediënten:
bloem type 405, boter, ei, olijfolie en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Ravioli

Ingrediënten:
bladspinazie, bloem, eidooier, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, raviolideeg, ricotta, salie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Wild medaillons

Ingrediënten:
doorregen rookspek, olie, peper, reerugfilet, spek, wildfond en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / basisrecept uit Kooktechnieken:

Vanilleroomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, glucosesiroop, melk, slagroom, suiker, vanillepeulen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Rode currypasta

Ingrediënten:
citroengras, djeroek lemonschil, galangal, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, thaise rode ui en water

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnappelpitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Bouquet garni voor vlees

Ingrediënten:
bonenkruid, citroentijm, knoflook, lavas, oregano, peterselie, peterseliewortel en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Alle recepten van Claudia Bruckmann