Russell Norman

We hebben 5 boeken van Russell Norman waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Russell Norman? Registreren is gratis!

Boeken van Russell Norman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Russell Norman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met olijven & witte ansjovis

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, groene olijven, mozzarella, pizzadeeg en witte ansjovisfilet

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vis
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gefrituurde gevulde olijven

Ingrediënten:
ansjovis op olie, bloem, citroen, ei, groene olijven, knoflook, panko, parmezaanse kaas, peper, salie en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Affogato al caffè

Ingrediënten:
espresso en vanille-ijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Frittata met courgette, munt en ricotta

Ingrediënten:
courgette, ei, extra vergine olijfolie, munt, peper, ricotta, slagroom en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Basisrecept uit Spuntino:

Mayonaise

Ingrediënten:
dijonmosterd, eidooier, peper, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Fritto misto

Ingrediënten:
citroen, eiwit, fijn zout, garnalen, koolzuurhoudend mineraalwater, pijlinktvis, plantaardige olie, puf en tipo 00-bloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Citroen-mosterddressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, peper, rodewijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Bergamot-marmeladepudding

Ingrediënten:
bergamotmarmelade, boter, citroen, ei, tafelsuiker, vanille-ijs, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Capresestapeltjes

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfolie, tomaat, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Prei, zachtgekookt ei en mosterdzaad

Ingrediënten:
ciabatta, citroen-mosterddressing, extra vierge olijfolie, grove mosterd, knoflook, laurier, peterselie, prei, sinaasappel, tijm, witte wijn, zeezout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Vinaigrette

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, rodewijnazijn, tafelsuiker en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Grissini, ingelegde radicchio & salami

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, grissini, jeneverbes, radicchio, salami, witte wijn en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Dill Murray

Ingrediënten:
citroensap, dille, dille-gin, eiwit, suikersiroop en vlierbloesemsiroop

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Fegato alla veneziana

Ingrediënten:
boter, extra vierge-olijfolie, kalfslever, salie, witte ui, witte wijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Earl Grey-martini

Ingrediënten:
earl grey-gin, sinaasappelbitter, sinaasappelschil en suikersiroop

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Polpo:

Knoflook-chiligarnalen

Ingrediënten:
boter, extra vierge-olijfolie, garnalen, knoflook, rode chilipeper en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Venkel, radijs & munt met ricotta

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, munt, radijs, ricotta, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Garnalenrisotto met monniksbaard

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, extra vierge-olijfolie, garnalen, gedroogde chiliflakes, knoflook, monniksbaard, risottorijst, tomatenpuree, ui, vermout, visbouillon, witte wijn, zeekraal, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Alle recepten van Russell Norman