Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Polpo

een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië.

Een boek van Russell Norman en Jenny Zarins

We hebben 141 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Polpo, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vertaald

Over Polpo

Een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië. Ontdek een van de grootste verborgen keukens van Italië

De 140 recepten in Polpo lijken op het oog ‘gewone’ Italiaanse gerechten, maar Russell Norman weet er een geheel nieuwe draai aan te geven. Zijn manier van koken is no-nonsense, innovatief, uitbundig en heerlijk!

Boekrecensie

Polpo van Russell Norman geïndexeerd.

Laatst indexeerde ik Polpo van Russell Norman, een kookboek over de culinaire schatten van Venetie. Soms hou je een kookboek vast en dan krijg je zo’n speciaal gevoel…
Lees meer…


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Polpo

Een greep uit de 141 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Panino met peperonata & coppa

Ingrediënten:
bladpeterselie, ciabatta, coppa, extra vierge-olijfolie, kappertjes, kerstomaat, knoflook, mayonaise, peperonata, rode ui, rucola en zwarte olijven

Keuken:
Maleisisch / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Aspergerisotto met parmaham

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, extra vierge-olijfolie, groene asperge, kippenbouillon, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Capresestapeltjes

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfolie, tomaat, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Zonnevis met sinaasappel, kruiden & roze peperkorrels

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dille, extra vierge-olijfolie, groene peperkorrels, knoflook, munt, roze peperkorrels, salie, sinaasappel, sinaasappelsap, visbouillon, zonnevisfilets, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Ciambella

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroen, ei, fijn zout, melk, pure chocolade, slagroom, tipo 00-bloem en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met geitenkaas, geroosterde druiven & walnoten

Ingrediënten:
druiven, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, sodabrood, tijm, walnoten, zachte geitenkaas, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Warme pijlinktvis-salade met cavolo nero & kikkererwten

Ingrediënten:
cavolo nero, extra vierge-olijfolie, kikkererwten, knoflook, pijlinktvis, rode chilipeper, tomaat, witte wijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Polpette van eend & porcini

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, eekhoorntjesbrood, eendenpoten, extra vierge-olijfolie, fijn zout, gekonfijte eendenpoot, paneermeel, peterseliesteeltjes, rode wijn, tomaten in blik, ui, wortel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met stracchino, aardappel & rozemarijn

Ingrediënten:
bloemige aardappel, extra vierge-olijfolie, mozzarella, pizzadeeg, rozemarijn, stracchino en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Wraps met bresaola, rucola & parmezaan

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Rìsi e bìsi

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, carnarolirijst, doperwten, extra vierge-olijfolie, munt, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Spritz

Ingrediënten:
aperol, campari, citroen, groene olijf, koolzuurhoudend water en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Pasta met bonen & rozemarijnolie

Ingrediënten:
borlottibonen, extra vierge-olijfolie, knoflook, macaroni, rozemarijn, tomatensaus, ui, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Blokjes mortadella

Ingrediënten:
emmentaler, groene olijven, mortadella en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Recept uit Polpo:

Tomatensaus

Ingrediënten:
chiliflakes, extra vierge-olijfolie, fijn zout, knoflook, kristalsuiker, oregano, tomaat, tomaat in blik, ui en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta bianca

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, mozzarella, parmezaanse kaas, pizzadeeg, rode ui, tijm en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Focaccia

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, fijn zout, gist, rozemarijn, tipo 00-bloem, water en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pork & pickled pepper pizzetta

Ingrediënten:
coppa, extra vierge-olijfolie, jalapeños, parmezaanse kaas, passata di pomodoro en pizzadeeg

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossentong met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, bloem, ei, extra vierge-olijfolie, ossentong, panko, peterseliestelen, plantaardige olie, roodlof, ui, witlof, wortel, zoutflakes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Toon alle 141 recepten in dit boek