Sidonie Coryn

We hebben 2 boeken van Sidonie Coryn waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sidonie Coryn? Registreren is gratis!

Boeken van Sidonie Coryn

Recepten van Sidonie Coryn

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, room, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Riz en couronne - Rijstrand

Ingrediënten:
boter, bruine bouillon, kippenbouillon, kooknat van champignons, laurier, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, visbouillon, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Frikadellen met saus naar keuze

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, coulis de tomates à la provençale, droge witte wijn, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, sauce brune à lestragon, sauce brune aux fines herbes, sauce duxelles, sauce madère, sauce robert, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Champignons farcis - Gevulde champignons

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignonhoedjes, dragon, gruyère, lente-ui, madeira, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé au chocolat - Chocoladesoufflé

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, crème anglaise, eidooier, eiwit, melk, melkchocolade, poedersuiker, slagroom, sterke koffie, suiker, vanille-essence, vanilleroomijs en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Bavarois au chocolat - Chocoladebavarois

Ingrediënten:
bittere chocolade, bruine rum, crème anglaise, crème chantilly, eidooier, eiwit, gelatinepoeder, maïzena, melk, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelpartjes, slagroom, sterke koffie, suiker, suikerklontjes, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Sauté de boeuf à la Bourguignonne

Ingrediënten:
bacon, beurre manié, boter, champignons, fond, gesmoorde uitjes, knoflook, mager spek, olie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderhaas, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Alle recepten van Sidonie Coryn