De kunst van het koken
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
We hebben 1101 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken.
‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De kunst van het koken
Een greep uit de 1101 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, farce, kaas en korstdeeg
Keuken: Frans
Ingrediënten: champignons, court-bouillon, gemengde groene kruiden, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: citroensap, mosterd, mosterdpoeder, olie, olijfolie, peper, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, crème fraîche, golden delicious, kaneel, poedersuiker, slagroom, suiker en zoet pasteideeg
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderijblad, droge witte wijn, laurier, peterselie, rode wijn, runderbouillon uit blok, tijm, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, griesmeel, groen van meiknollen, kippenbouillon, meiknol, melk, peper, spinazie, suiker, water, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, citroensap, courgette, mornaysaus, olijfolie, oude geraspte kaas, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloemkool, melk en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, plantaardig vet, suiker, vanille-essence en water
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, eiwit, kristalsuiker, olie en sinaasappelrasp
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, gedroogde dragon, kervel, knoflook, krab, krabboter, laurier, melbatoast, olijfolie, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, schelpdiervocht, slagroom, stokbrood, tomaten, ui, visbouillon, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: abrikozen, diepvriesframbozen, frambozen, fruit, munt, peren, suiker, vanille-essence, vanillestokje, vruchten uit blik en water
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: courgette, knoflook, lente-ui, olijfolie, sjalot, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, gekookte ongepelde garnalen, gekookte schaaldieren, schaaldierenvlees en tomatenpuree
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: knoflook, laurier, peperkorrels, peterselie, tijm, tong, ui, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / schapenvlees / varkensvlees / rundvlees / lamsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, dille, dragon, gedroogde dragon, griesmeel, kippenbouillon, komkommer, lente-ui, peterselie, sjalot, ui, water, wijnazijn, witte peper, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gruyère, lente-ui, melk, mousseline-sabayonsaus, nootmuskaat, peper, scholfilet, sjalot, tongfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vis
Ingrediënten: boter, champignons, dragon, kippenlever, kippenmaagjes, lente-ui, madeira, olie, peper, peterselie, roomkaas, sjalot, vers broodkruim en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: basilicum, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: rijst / vegetarisch
Toon alle 1101 recepten in dit boek