Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bleekselderij, heldere kippen-groentesoep, kippenbouillon uit blik, laurier, peterselie, tijm, ui, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, crème anglaise, eidooier, eiwit, gezoete slagroom, oranjesnippers, sinaasappellikeur, sterke koffie, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine eendenbouillon, eend, peper, port, runderbouillon, salie, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, brandy, eidooier, eiwit, melk, rum, sinaasappellikeur, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, botten, bouquet garni, bruine fond, droge witte wijn, geklaarde boter, olie, orgaanvlees, peper, reuzel, rode wijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / saus
Ingrediënten: blanke fond, bruine fond, ganzenhart, ganzenlever, ganzenmaagjes, ganzennek, ganzenvleugel, kippenbouillon, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / bouillon
Ingrediënten: ansjovis in olie, boter, knoflook, kruiden, mager lamsgehakt, peper, ui, zalm uit blik en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: cognac, épice fines, gemalen kruiden, knoflook, peperkorrels, pistachenoten, truffel, truffelvocht, varkenslende, varkensschouder, varkensvet, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / worst
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, dragon, droge witte wijn, gedroogde kruiden, kervel, lente-ui, peterselie, roomsaus, sjalot, veloutésaus en verse groene kruiden
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, citroensap, cognac, donkere eendenbouillon, port, rode kersen, suiker en zwarte kersen
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: court-bouillon, gemengde groene kruiden, peper, peterselie, prei en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge port, droge witte vermouth, fond, ham, laurier, maïzena, olijfolie, peper, runderbouillon, runderhaas, tijm, ui, varkensnet, varkensspek, wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gedroogde gist, suiker, gist, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, groene asperges, melk, peper, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, bruine fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, tijm, tomaten, ui, varkensspek en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: dragon, droge witte vermouth, gelatine, gelatinepoeder, slagroom, visfond, witte peper en zout
Soort: saus
Ingrediënten: boter en eierkorstdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, coulis de tomates à la provençale, peterselie, sauce aux câpres, sauce soubise, voorjaarslamsbout, water en zout
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: champignons, crèpe, gruyère, ham en spinazie in room
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: arrowroot, basilicum, boter, bruine fond, bruine saus, champignons, dragon, droge witte wijn, gedroogde dragon, kalfsoester, knoflook, lente-ui, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, tomaten, water en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bacon, bloem, boter, dijonmosterd, droge witte wijn, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, slagroom, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: eend, zuurkool, olie, peper, peterselie, reuzel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, gekookte ongepelde garnalen, gekookte schaaldieren, schaaldierenvlees en tomatenpuree
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, champignons, citroensap, groene kruiden, ham, laurier, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwezerik
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon