Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: boter, gekookte artisjokbodems, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gedroogde gist, suiker, gist, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, boter, peper, truffel en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, gedroogde basilicum, gedroogde sinaasappelschil, knoflook, korianderzaad, laurier, olijfolie, peterselie, saffraan, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelzaad en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: aubergines, basilicum, boter, broodkruim, ei, gedroogde sinaasappelschil, gekookte ham, gruyère, kalfsvlees, kalkoenvlees, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rozemarijn, saffraandraadjes, tijm, tomatensap, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensvlees, vleesjus en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon / groente
Ingrediënten: basilicum, bruine dragonsaus, dragon, droge witte wijn, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, peper, sjalot, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: abrikozencompote en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / glazuur
Ingrediënten: bladerdeegtaartbodem, fruit, pasteideegtaartbodem, rode bessengelei, slagroom, vanillesaus en vruchtenvuling naar keuze
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter en rivierkreeftschalen
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gekookte artisjokbodems, gekookte ham, ui en wortel
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: cayennepeper, gerookte gekookte ham, groene paprika, hamvet, knoflook, olijfolie, peterselie, salie, tijm, tomaten en ui
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, eidooier, kooknat van kreeft, kreeftencorail, mosterd en slagroom
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, bieslook, broccoliroosjes, citroensap, dragon, rijst, ham, kervel, kropsla, olie, peper, sjalot, sperziebonen, wijnazijn, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade / rijst
Ingrediënten: biefstuk, boter, cognac, fond, gemengde peperkorrels, lente-ui, runderbouillon, sjalot, waterkers, witte peperkorrels en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: crèmevulling, ei, korstdeeg, mengsel voor gemalen vlees, slagroom en vleesmengsels voor paté
Keuken: Frans
Ingrediënten: bieslook, bloem, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kappertjes, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, droge witte wijn, eend, eendenbouillon, eendenharten, eendenlever, eendennek, eendenvet, kastanjes, kastanjes uit blik, olie, port, reuzel, runderbouillon, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees
Ingrediënten: ananas uit blik, bloem, boter, cake, cognac, eidooier, eiwit, inmaakvocht van ananas, kirsch, koffie, lange vingers, melk, suiker, vanille, vanille-essence, verkruimelde bitterkoekjes en zout
Keuken: Frans
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, gruyère, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, peper, peterselie, pompoen, salie, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: cognac, épice fines, gemalen kruiden, knoflook, peperkorrels, pistachenoten, truffel, truffelvocht, varkenslende, varkensschouder, varkensvet, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / worst
Ingrediënten: abrikozenglazuur, amandelen, angelica, babadeeg, boter, crème anglaise, gekonfijte kersen, kirsch, poedersuiker en suikerstroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broccoli, citroensap, geklaarde boter, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: doperwten, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente