Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: artisjokken, droge witte wijn, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, tijm, ui, water, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bieslook, boter, dragon, ei, kervel, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce aurore, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, sauce tomate, spinazie, ui en witte peper
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, gedroogde tijm, korianderzaad, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, selderijzaad, tijm, venkel en venkelzaad
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: bloem, boter, cognac, ei, kersen, kirsch, melk, poedersuiker, suiker, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, eidooier, melk, peper, slagroom, truffel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignons, ham, hamvet, kruiden, peper, ui, ver spek en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: blanke fond, bleekselderij, braadkip, citroen, droge witte wijn, duif, fazant, gevogeltehart, gevogeltemaagjes, groene paprika, heldere kippensoep uit blik, knoflook, laurier, olijfolie, patrijs, peperkorrels, peterselie, piepkuiken, rode paprika, rozemarijn, stoofkip, tijm, wijnazijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: rivierkreeftschalen, rivierkreeft staartvlees en visbouillon
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groene kruiden, ham, laurier, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwezerik
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: bloem, calvados, cognac, deegbodem van zoet pasteideeg, ei, golden delicious, kaneel, poedersuiker, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: appel, boter, bruine eendenbouillon, cognac, eend, kaneel, peper, port, runderbouillon, salie, suiker, varkensworstjes en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arrowroot, boter, champignonvocht, foie gras, fond, gekookte artisjokbodems, haasbiefstuk, madeira, maïzena, peper, runderbouillon, truffel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, champignons, citroensap, ei, gruyère, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, port, sjalot, slagroom, taartbodem, water en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: boter, eidooier, ham, melk, peper, slagroom, spek, water, worstjes en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: blanke fond, bloem, boter, eidooier, kippenbouillon, lente-ui, slagroom, spinazie, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, meiknolletjes, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: crèmevulling, flensjes, kaas en peterselie
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, champignons, droge port, droge witte vermouth, fond, laurier, maïzena, olijfolie, peper, runderbouillon, rundertong, tijm, varkensnet, varkensspek en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, champignons à blanc, citroensap, droge witte wijn, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kip, laurier, nootmuskaat, peterselie, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arrowroot, boter, champignons, dragon, fond, geklaarde boter, haasbiefstuk, kervel, lente-ui, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, spek, tomatenpuree, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, nootmuskaat, peper, spinazie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, dikke tomatensaus, droge witte wijn, groene kruiden, olie, peper, runderhaas, tomaten uit blik, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bruine kippenbouillon, geklaarde boter, kipfilet, lente-ui, madeira, peper, peterselie, port, runderbouillon, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bacon, boter, bruine kippenbouillon, champignons, gedroogde dragon, jonge duif, jonge haan, jonge kwartel, jonge patrijs, knoflook, lente-ui, madeira, olie, peper, peterselie, port, runderbouillon, sjalot, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte