N. Dowey

We hebben 16 boeken van N. Dowey waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. Dowey? Registreren is gratis!

Boeken van N. Dowey

Kijk voor meer boeken.

Recepten van N. Dowey

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:

amanida

Ingrediënten:
arbequinas kleine olijven, chorizo, gemalen zwarte peper, gordals grote olijven, knoflook, lollo rosso, olijfolie, olijfolie extra vergine, palmharten, rodewijnazijn, sardines in blik, serranoham, sherryazijn, tomaat, tonijn in olie, verse peterselie, witte asperge en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

roerei met garnalen

Ingrediënten:
boter, brood, ei, garnalen, gemalen zwarte peper, lente-ui, melk, olie, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gebakken zeebliek met sherrysalsa

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, kleine visjes, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, rode peper, sjalot, tomaat, kruiden, witbroodkruim, zeebliek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Kokospudding

Ingrediënten:
ei, fruit, gele basterdsuiker, jasmijn-essence, poedersuiker, rozenessence, vanille-essence en verse munt

Keuken:
Thais
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

driekoningenbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, eiwit, gedroogde boon, gekonfijt fruit, melk, ongebleekt meel, oranjebloesemwater, sinaasappelrasp, tafelsuiker, gist, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

cocido

Ingrediënten:
bloedworst, chorizo, hamschijf, kikkererwten, kip, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, nieuwe aardappelen, ontbijtspek, paprika, prei, runderborststuk, rundermergpijpjes, ui, varkenspoot, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Miesoep uit Chiang Mai

Ingrediënten:
eiermie, kippenbouillon, kippendij, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, kurkuma, lente ui, limoen, mosterdblad, rode pepers, sjalot, sojasaus, thaise rode currypasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella valenciana

Ingrediënten:
bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte zaden en groenten

Ingrediënten:
courgette, gember, knoflook, oesterzwam, palmsuiker, pompoenzaad, rijstazijn, sesamzaad, sojasaus, spinazie, verse koriander, verse munt, waterkers, wortel, zonnebloempitten en zwartebonensaus

Keuken:
Thais
Soort:
groente
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

kip chilindrón

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, guindilla peper, kip, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, serranoham, tomatenblokjes uit blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geurige vissalade

Ingrediënten:
hete chilisaus, ijsbergsla, knoflookolie, kokosroom, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente ui, limoen, mango, mul, papaja, pitaja, rode snapper, rode zeebrasem, suiker, tomaat, venkelzaad, verse koriander en verse pepers

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

stoofpot van zwarte bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, buikspek, chorizo, gemalen zwarte peper, groene paprika, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, zout en zwarte bonen

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Saeng wa van gegrild varkensvlees

Ingrediënten:
citroengras, gember, honing, kaffir-limoenblaadjes, limoen, palmsuiker, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, tamarindesap, thaise vissaus, varkensfilet en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pittige kipsalade

Ingrediënten:
cashewnoten, citroengras, galangal, kaffir-limoenblaadjes, kipfilet, knoflook, kokosroom, kropsla, lente ui, limoen, palmsuiker, rode peper, sjalot, sojasaus, thaise vissaus, verse munt en waterkastanje

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Yam uit het zuiden

Ingrediënten:
broccoli, chinese kool, citroen, kokosmelk, kokosroom, kurkuma, oesterzwam, palmsuiker, portabello, sesamzaad, sojasaus, sperziebonen, tamarinde, taugé en thaise rode currypasta

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Alle recepten van N. Dowey