L. de Medici

We hebben 4 boeken van L. de Medici waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van L. de Medici? Registreren is gratis!

Boeken van L. de Medici

Recepten van L. de Medici

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Zeepaling in rode wijn - catigot à la camarguaise

Ingrediënten:
bouquet garni, droge rode wijn, gedroogde chilipeper, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, ui, verse peterselie, water, zeepaling en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Gegratineerde artisjokken - tian d'artichauts

Ingrediënten:
artisjok, broodkruim, ei, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, persillade, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Zoutevis met prei - la quinquebine camarguaise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, persillade, prei, versgemalen zwarte peper, zout en zoutevis

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Toulonse wijting - merlan à la toulonnaise

Ingrediënten:
bloem, mossel, olijfolie, peper, pittige tomatensaus, wijtingfilet, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Beignets

Ingrediënten:
arachideolie, bier, bloem, champignon, citroensap, ei, inktvisjes, jonge artisjokken, maïsolie, olijfolie, tomatensaus, verse bieslook, verse bladpeterselie, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Tomaten-aardappelschotel - charlotte de tomates

Ingrediënten:
aardappel, broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse dragon, verse tijm en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Soep van groenten en basilicum - soupe au pistou

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, cocobonen, courgette, grof zout, kievitsbonen, knoflook, limabonen, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, spaghetti, sperziebonen, tomaat, ui, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Aïoli

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie en water

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Lentesoep - potage printanier

Ingrediënten:
bonenkruid, doperwt, ei, jonge artisjokken, jonge sjalot, jonge tuinbonen, lente-ui, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, snijbiet, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaals kalfsgehaktbrood - pain de veau à la provençale

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, kalfsvlees, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, persillade, provençaalse kruiden, tomatensaus, water, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gegratineerde pompoen - tian de courge

Ingrediënten:
broodkruim, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, slagroom en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse daurade - daurade au four

Ingrediënten:
daurade, dorade, droge witte wijn, groene paprika, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, rode poon, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zeebrasem, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:

Zwarte olijven

Ingrediënten:
caillon olijven, laurierblad, olijfolie, peper, tijm, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Aubergine met kaas-roomsaus - gratin d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, brousse kaas, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Champignons durand - champignons à la bérigoule

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, champignon, droge witte wijn, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Mosselsoep - soupe aux moules

Ingrediënten:
eierdooier, kooknat, kruiden, mossel, olijfolie, oud brood, prei, saffraandraadjes, saffraanpoeder, tomaat, ui, venkelzaad, versgemalen zwarte peper, wilde venkel, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van L. de Medici