L. de Medici

We hebben 4 boeken van L. de Medici waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van L. de Medici? Registreren is gratis!

Boeken van L. de Medici

Recepten van L. de Medici

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Lamsschenkel uit de oven - béquets au four

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, provençaalse kruiden, ui, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Mosselen uit Marseille - moules à la marseillaise

Ingrediënten:
broodkruim, knoflook, mossel, olijfolie, peper, persillade, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Kappertjes-olijvenpasta - tapenade

Ingrediënten:
ansjovis op zout, griekse zwarte olijven, grof zout, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper en provençaalse kruiden

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:

Le grand aïoli

Ingrediënten:
aioli, artisjok, bietjes, bloemkool, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, ei, knoflook, marc de provence, nieuwe aardappel, octopus, olijfolie, pruimtomaat, sperziebonen, ui, waspeen, zoete aardappel en zoutevis

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gestoofde lentegroenten - estouffade printanière

Ingrediënten:
artisjok, boter, bouquet garni, jonge tuinbonen, knoflook, kropsla, lente-ui, olijfolie, vers bonenkruid, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gepocheerde gevulde kalfsborst (met vulling 2 met rijst) - farci bouilli

Ingrediënten:
bouquet garni, ei, erwtjes, grof zeezout, kalfsborst, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, langkorrelige rijst, parmezaanse kaas, peper, persillade, provençaalse kruiden, snijbiet, ui, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Provence:

Carnavalbeignets - oreillettes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, bruine rum, ei, kristalsuiker, maïsolie, poedersuiker en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
koek en gebak / frituur / feestdagen
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde kip met ansjovis - poulet aux anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, brousse kaas, kip, olijfolie, peper, ricotta, sjalot, verse peterselie, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Ravioli - raïola

Ingrediënten:
broodkruim, ei, gaar stoofvlees, kooknat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, snijbiet, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Soep van groenten en basilicum - soupe au pistou

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, cocobonen, courgette, grof zout, kievitsbonen, knoflook, limabonen, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, spaghetti, sperziebonen, tomaat, ui, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence:

Inktvissalade - salade d'encornats

Ingrediënten:
grof zout, inktvisjes, keukenzout, knoflook, kooknat, olijfolie, provencaalse kruidenazijn, tomaat, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Orgaanvleesspiezen - brochettes d'abats

Ingrediënten:
grof zout, kalfsnier, knoflook, lamshart, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, verse rozemarijn en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
barbecue/grill / orgaanvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Kip uit de Vaucluse - poulet à la vauclusienne

Ingrediënten:
aubergine, bloem, droge witte wijn, kip, olijfolie, peper, plantaardige olie, tomaat, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Vis met kruidenvulling - chapon farci aux herbes

Ingrediënten:
broodkruim, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, persillade, snijbiet, spinazie, ui, venkelstengel, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vislever, zeebrasem, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Mosselsoep - soupe aux moules

Ingrediënten:
eierdooier, kooknat, kruiden, mossel, olijfolie, oud brood, prei, saffraandraadjes, saffraanpoeder, tomaat, ui, venkelzaad, versgemalen zwarte peper, wilde venkel, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Alle recepten van L. de Medici