We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- 10 maanden geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bonenkruid, eierdooier, jonge tuinbonen, olijfolie, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bonenkruid, doperwt, ei, jonge artisjokken, jonge sjalot, jonge tuinbonen, lente-ui, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, snijbiet, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, linzen, ui, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, inktvis, knoflook, marc de provence, olijfolie, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, persillade, provençaalse kruiden, rivierkreeftjes, tomatensaus, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, muscadet, peperkorrel, sauvignon blanc, ui, venkelzaad, verse sardines, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: marinade / vis
Ingrediënten: broodkruim, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, persillade, snijbiet, spinazie, ui, venkelstengel, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vislever, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bloem, bonenkruidspruiten, boter, ei, gemengde slasoorten, grof zout, hysop, lente-ui, molsla, olijfolie, parmezaanse kaas, postelein, raketkruid, snijbiet, spinazie, verse basilicum, verse gemengde kruiden, verse marjolein, versgemalen zwarte peper, water en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, droge witte wijn, kalfszwezerik, mirepoix, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, marc de provence, mossel, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bouquet garni, ei, erwtjes, grof zeezout, kalfsborst, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, langkorrelige rijst, parmezaanse kaas, peper, persillade, provençaalse kruiden, snijbiet, ui, worstvlees, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, olijfolie, tomatensaus, versgemalen zwarte peper, zeeduivel, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: courgettebloem, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, verse sardines, witte ui, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: azijn, gedroogde kikkererwten, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mineraalwater, olie, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, witte ui, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: salade / peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bouillon, ei, gruyère, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kropsla, lente-ui, suiker, verse doperwten, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: ei, groene sjalot, hysop, kervel, knoflook, lente-ui, mesclun, molsla, olijfolie, oud brood, peper, postelein, provencaalse kruidenazijn, radicchio, raketsla, verse basilicum, waterkers, zout en zuurdesembrood
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, champignon, droge witte wijn, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: cayennepeper, langkorrelige rijst, prei, saffraandraadjes, varkensbraadworst, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: rijst / varkensvlees / worst
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815