We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: azijn, bloem, boter, court-bouillon, croutons, eierdooier, nootmuskaat, peper, slakken, suiker, verse peterselie, water, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovis op zout, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, grof zout, kappertje, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, sjalot, verse peterselie, verse tonijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: ansjovis op olie, broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, persillade, pot-au-feu vlees, tomaat, verse basilicum, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, marc de provence, mossel, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: broodkruim, mossel, olijfolie, oregano, pekelspek en peper
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: courgette, knoflook, olijfolie, peper, persillade, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: jonge sjalot, knoflook, olijfolie, paprika, provencaalse kruidenazijn, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: salade / barbecue/grill / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: ansjovis op zout, citroensap, grof zout, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rundermerg, sjalot, venkelzaad en wijngaardslakken
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: croutons, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, laurierblad, olijfolie, persillade, prei, ui, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wortel, zeeduivel, zeeduivellever en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, azijn, bloem, cayennepeper, gedroogde chilipeper, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: groente / vis
Ingrediënten: broodkruim, droge witte wijn, ei, knoflook, lamsschouder, mirepoix, olijfolie, peper, persillade, provençaalse kruiden, schenkel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Ingrediënten: arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: grof zout, kalfsnier, knoflook, lamshart, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, verse rozemarijn en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / orgaanvlees
Ingrediënten: broodkruim, ei, gaar stoofvlees, kooknat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, snijbiet, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, kappertjes, olijfolie, rogvleugel, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: bouillon, broodkruim, brousse kaas, citroen, eend, eendenorganen, ei, gepekelde groene olijven, grof zout, knoflook, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, oreganobloesem, peper, ricotta, snijbietblad, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, inktvis, knoflook, marc de provence, olijfolie, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bouillon, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatensaus, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, verse salieblaadjes, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815