We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, witte bloemkool en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: knoflook, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, bloem, boter, bruine rum, citroenrasp, ei, kristalsuiker, oranjebloesemwater, poedersuiker, pompoen, sinaasappelrasp, suiker en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bonenkruid, eierdooier, jonge tuinbonen, olijfolie, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bouquet garni, cognac, droge rode wijn, cayennepeper, gedroogde chilipeper, knoflook, marc de provence, octopus, olijfolie, tomaat, ui, venkelstengel, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: bloem, boter, cox orange, ei, golden delicious, goudrenet, lavendelhoning, rozemarijnhoning, suiker, tijmhoning en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, peper en provencaalse kruidenazijn
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: bouillon, bouquet garni, droge witte wijn, olijfolie, parelhoen, peper, savooiekool, ui, varkensworst, water, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / varkensvlees
Ingrediënten: bloem, kalfslever, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, persillade, rode wijn, rodewijnazijn, verse tijm, witte ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, kappertjes, olijfolie, rogvleugel, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: boter, braadvocht, meiraapje, oud brood, parmezaanse kaas, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, linzen, ui, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bloem, cayennepeper, citroen, kleine visjes, maïsolie, snijpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, aubergines, broodkruim, champignon, ei, grof zout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, provençaalse kruiden, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / groente / vis
Ingrediënten: abrikoos, citroensap, suiker en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, kalfsvlees, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, persillade, provençaalse kruiden, tomatensaus, water, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, droge witte wijn, mirepoix, olijfolie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, droge witte wijn, kalfszwezerik, mirepoix, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, broodkruim, eierdooier, cayennepeper, gedroogde chilipeper, goudbaars, grof zout, heek, heilbot, kabeljauw, knoflook, krabben, mul, olijfolie, olijfolie, pastis, pernod, pieterman, prei, ricard, saffraandraadjes, saffraanpoeder, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, tomaat, ui, venkelzaad, vis, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, knoflook, krabben, marc de provence, olijfolie, oud brood, prei, saffraandraadjes, tomaat, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815