Hertenstoof met veel wijn en een beetje geduld

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van koud gevogelte met kersendressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Rehrücken Baden-Baden mit Rotweinsauce, Preiselbirnen und sautierten Pfifferlinge - Reerug Baden-Baden met rode wijnsaus, gesauteerde cantharellen en peren met vossenbessen

Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Warm wild of gevogelte met kersendressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!