We hebben 123 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie’s Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
- meer dan 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Jamie's Italie
Een greep uit de 123 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bouillon, droge vermout, knoflook, knolselderij, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: gedroogde spaanse peper, rode wijnazijn, rozemarijn, varkensribstuk en venkelzaad
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: cavolo nero, citroen, knoflook, kool en snijbiet
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, artisjok, munt, paarse artisjok, parmezaanse kaas, risotto bianco en witte risotto
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees / wild
Ingrediënten: bucatini, citroen, linguine, pijnboompitten, rode spaanse peper, rozijnen, sardines, spaghetti, ui, venkel, venkelzaad en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, bacon, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, courgette, gedroogde pasta, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, snijbiet, spinazie, tomaat, tomaat in blik, venkel en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: butternut-pompoen, gedroogde spaanse peper, kaneelstokje en salie
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, rozemarijn, sinaasappel en zeezout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei en witte vis
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardbei, citroen, munt en prosecco
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardbei, bosaardbeien, grappa, limoncello, sinaasappel en vanillesuiker
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: amandel, citroen, ei, grappa, melk, poedersuiker, sinaasappel, tijm, vanillestokje en vijgen
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroen, knoflook, octopus, peterselie en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: erwten, kippenbouillon, artisjok, munt, paarse artisjok, peterselie, prei, prosciutto, snijbiet, spinazie, tuinbonen en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: citroen, gedroogde spaanse peper, inktvis, kruidenazijn, oregano, rode ui, rode wijnazijn, sinaasappel, tomaat en venkel
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: 00-bloem en ei
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: chianti, kalfsschenkel, knoflook, laurier, rode wijn, rozemarijn en runderschenkel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: citroen, erwten, munt, parmezaanse kaas, pecorino en tuinbonen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovis, bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei, salie, vin santo en zoete witte wijn
Keuken: Italiaans
Toon alle 123 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580449
ISBN10
9021580446