Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Honey & co

ons eten uit het Midden-Oosten

Een boek van Sarit Packer en Itamar Srulovich

We hebben 121 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Honey & co, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vertaald

Honey & Co, het eerste kookboek van Itamar Srulovich en Sarit Packer, staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Het zijn de gerechten die in hun Londense restaurant Honey & Co op de kaart staan, maar die ze thuis ook eten. Met de briljante en beroemde feta-honingcheesecake en kersen-pistachecake.

Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co, dat door de Observer prompt tot Best Newcomer 2013 werd uitgeroepen. Alles wat Ottolenghi aanraakt verandert in goud… en wat zijn ex-chef-kok Itamar Srulovich aanraakt ook, in honinggoud welteverstaan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Honey & co

Een greep uit de 121 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Melkbroodjes

Ingrediënten:
boter, droge gist, ei, harde bloem, maanzaad, melk, suiker, gist en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Vegetarische moussaka

Ingrediënten:
aubergine, citroen, geitenkaas, kaneelstokje, kashkavalkaas, knoflook, olijfolie, oregano, pruimtomaat, rode ui, suiker, tomatenpuree, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Drinken uit Honey & co:

IJsthee met sinaasappelbloesem

Ingrediënten:
earl grey theezakjes, munt, munt, rum, sinaasappel, sinaasappelbloesemwater, suikersiroop en water

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Bloemkoolpickle met kurkuma

Ingrediënten:
bloemkool, gedroogde rode peper, gemalen kurkuma, komijnzaad, laurierblad, mosterdzaad, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Rode mul met artisjok en gezouten citroenen

Ingrediënten:
artisjok, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, koriander, mul, olijfolie, patentbloem, plantaardige frituurolie, ras el hanout, rode ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Bietensoep met kubbe

Ingrediënten:
baharat, bleekselderij, citroensap, durumtarwe, olijfolie, peterselie, rode biet, rundergehakt, semolina, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Salade met vijgen, geitenkaas en honing

Ingrediënten:
citroen, citroensap, double cream, geitenkaas, pistaches, little gem, munt, olijfolie, slagroom, tijmhoning, vijgen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gehaktballetjes met erwtjes, munt en yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, ei, eierdooier, doperwt, gedroogde munt, gedroogde perzische citroen, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gemalen piment, kaneelstokje, knoflook, koriander, lamsgehakt, maïzena, munt, munt, naturel yoghurt, olijfolie, rode chilipeper, rundergehakt, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Lavash

Ingrediënten:
boter, ei, harde witte bloem, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht uit Honey & co:

Watermeloen met feta

Ingrediënten:
chili-olie, citroensap, feta, groene chilipeper, little gem, olijfolie, oregano, watermeloen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:

Bouikos met feta en bosui

Ingrediënten:
belegen cheddarkaas, bosui, boter, feta, melk, nigellazaad, patentbloem, zout en zure room

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / nagerecht uit Honey & co:

Kastanjetaart met zoute karamelsaus

Ingrediënten:
double cream, ei, kastanje, gemalen amandelen, honing, melk, slagroom, suiker, water, whisky en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamssalade met Georgische pruimensaus

Ingrediënten:
dragon, gemalen komijn, knoflook, lamskoteletten, lamsoor, plantaardige olie, pruimen, rietsuiker, rode pruimen, rumpsteak, venkelzaad, water, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Drinken uit Honey & co:

Vlierbloesemsiroop

Ingrediënten:
citroen, citroenzuur, koolzuurhoudend water, sleedoornbrandewijn, suiker, vlierbloesem en water

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Groene voorjaarstabouleh

Ingrediënten:
bosui, bulgur, citroensap, libanese komkommer, munt, olijfolie, peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Fathoush met tomaat en za'atar

Ingrediënten:
feta, granaatappelpitten, knoflook, little gem, olijfolie, oregano, pita, rode wijnazijn, tomaat, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Zoete bietjespickle

Ingrediënten:
gedroogde rode peper, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, lichtbruine suiker, rode biet, rode wijnazijn, water, zout en peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Toon alle 121 recepten in dit boek