Honey & co
ons eten uit het Midden-Oosten
We hebben 121 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Honey & co , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Vertaald
Honey & Co, het eerste kookboek van Itamar Srulovich en Sarit Packer, staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Het zijn de gerechten die in hun Londense restaurant Honey & Co op de kaart staan, maar die ze thuis ook eten. Met de briljante en beroemde feta-honingcheesecake en kersen-pistachecake. Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co, dat door de Observer prompt tot Best Newcomer 2013 werd uitgeroepen. Alles wat Ottolenghi aanraakt verandert in goud… en wat zijn ex-chef-kok Itamar Srulovich aanraakt ook, in honinggoud welteverstaan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Honey & co
Een greep uit de 121 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, donkerbruine basterdsuiker, ei, gemalen kardemompeulen, kristalsuiker, pure chocolade, sinaasappel, water en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandel, koriander, kropsla, olijfolie, rietsuiker, sinaasappelbloesemwater, wilde perziken, witte wijnazijn, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge gist, ei, harde bloem, maanzaad, melk, suiker, gist en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: gele rozijnen, gemalen kardemompeulen, pistaches, griesmeel, honing, kaneel, margarine, patentbloem, plantaardig vet, poedersuiker, sinaasappelbloesemwater, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: ciderazijn, dille, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, libanese komkommer, water, witte mosterdzaadjes en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: eiwit, gemalen amandelen, amandel, marsepein, poedersuiker, sinaasappel en zoete kruidenmix
Keuken: Midden-Oosten
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, abrikoos, chilivlokken, citroen, gedroogde munt, ingemaakte citroen, kippendijen, knoflook, munt, olijfolie, rode ui, zeezout, zuurkruid en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gedroogde rode peper, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, lichtbruine suiker, rode biet, rode wijnazijn, water, zout en peper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, dadelmelasse, gedroogde dadel, plantaardige olie, runderribbetjes, tomatenpuree, ui, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, citroen, granaatappelpitten, groene peper, grove bulgur, munt, olijfolie, peterselie, tomaat en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bulgur, citroensap, groene peper, little gem, munt, olijfolie, water, zeebrasem en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, citroen, gemalen komijn, gemalen piment, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, harde witte bloem, olijfolie, suiker, gist, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: bulgur, citroen, knolselderij, olijfolie, peterselie, radijs, wortel en za'atar
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, citroen, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, octopus, olijfolie, prei, pruimtomaat, rode paprika, venkelzaad, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: baharat, bloemkool, citroensap, ei, gemalen venkelzaad, lamsgehakt, naturel yoghurt, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinpasta, tomatenpuree, ui, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: kruidnagel, laurierblad, raapjes, rode biet, water, witte wijnazijn en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: babyspinazie, ingemaakte artisjokken, kaskavalkaas, lamsoor, pijnboompitten, rode ui, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, olijfolie, citroen en zout
Keuken: Midden-Oosten
Ingrediënten: citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, groene peper, knoflook, natriumbicarbonaat, peterselie, tafelzout, tahinpasta en zuiveringszout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Toon alle 121 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558066
ISBN10
9021558068
Andere uitgaven
9789021558073