Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
meer dan 120 recepten
We hebben 136 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Geheimen van mijn Indiase familiekeuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Voor deze schitterende verzameling authentieke Indiase gerechten en moderne creaties heeft Anjali Pathak geput uit de vele keukengeheimen van haar familie. U leert hoe u de Indiase klassiekers maakt en hoe u met een snufje specerijen een hedendaagse draai aan de gerechten geeft. Stuk voor stuk helpen Anjali’s geheimen u bij het maken van het lekkerste uit de Indiase keuken, zoals dat al genearties lang wordt gewaardeerd.
Aantekeningen
bij dit boek
In een aantal recepten wordt dubbele of dikke room vermeld. Aangezien waarschijnlijk de - in Nederland nauwelijks verkrijgbare - Engelse double cream is bedoeld heb ik in plaats daarvan een mengsel van slagroom en mascarpone (2:1) in de receptenlijst opgenomen.
- bijna 6 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
Een greep uit de 136 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dadels, gedroogde chilipepers, gedroogde chilivlokken, komijnzaad, ruwe rietsuiker, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, water en zout
Keuken: Indiaas
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: basmatirijst, foelie, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagel, laurier, plantaardige olie, saffraandraadjes, zout en zwarte kardemompeulen
Keuken: Indiaas
Soort: vegan / rijst
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, burrata, kerstomaat, korianderzaad, olijfolie, rode ui, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ijsblokjes, ijswater, komijnzaad, suiker, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / cocktails
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, citroensap, garam masala, gedroogde chilivlokken, knoflook, olijfolie, peper, witbroodkruim en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: balsamicoazijn, gember, limoensap, moesappels, rode chilipepers, suiker en witte wijnazijn
Keuken: Indiaas
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: balsamicoazijn, bieslook, citroenrasp, citroensap, noten, knoflook, lente-ui, naanbrood, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, puntpaprika, ricotta, rode chilipeper en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: kippendij, masalasaus en tikkapasta
Keuken: Indiaas
Soort: gevogelte
Ingrediënten: gedroogde rode chilipeper, komijnzaad, korianderzaad, mangochutney, nieuwe aardappel, plantaardige olie, rozemarijn en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: chilipoeder, garam masala, geelwortelpoeder, gemberpasta, knoflookpasta, yoghurt en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / marinade
Ingrediënten: ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, gemberpoeder, karnemelk, mascarpone, sinaasappelschil, slagroom, wortel, zout en zuiverginszout
Keuken: Indiaas
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: belegen kaas, brie, feta, geitenkaas, gorgonzola en mozzarella
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rozemarijn en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: marinade
Ingrediënten: barbecuesaus, gember, knoflook, koriander, lente-ui, rode chilipeper, sojasaus en vloeibare honing
Keuken: Indiaas
Soort: marinade
Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, lente-ui, mosterdkool, olijfolie, peper, rode chilipeper, zout en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, komijnzaad, komkommer, koriander, munt, suiker, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, asafoetida, bladerdeeg, citroensap, dadelchutney, garam masala, geelwortelpoeder, granaatappelpitjes, komijnzaad, koriander, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, sev, yoghurt en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chapatimeel, chilipoeder, ghee, knoflook, komijnzaad, munt, plantaardige olie, water en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rode chilipeper
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appelsap, droge rub, marinade voor gerookte ribbetjes en varkensbuikribben
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill
Toon alle 136 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048312368
ISBN10
9048312361