Jamie Oliver, Chris Terry en David Loftus - Kook met Jamie

Kook met Jamie

wedden dat ik van jou een topkok kan maken!

Een boek van Jamie Oliver, Chris Terry en David Loftus

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kook met Jamie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met gestoofde ossenstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gedroogde rode spaanse peper, gnocchi, jeneverbes, kaneelstokje, olijfolie, oregano, ossenstaart, parmezaanse kaas, prei, salie, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, venkelzaad, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:

De terugkeer van de eiersalade

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bacon, brood, citroen, eieren, mayonaise, peterselie, tuinkers, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Tarte tatin met peren

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, gemberpoeder, amandel, melk, peren, suiker, tijm en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zomerse tagliarini

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, taglierini, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Kook met Jamie:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
avocado's, brandy, cayennepeper, citroen, garnalen, little gem, mayonaise, olijfolie, sla, tomatenketchup, tuinkers, witbrood, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Kook met Jamie:

Cakejes voor een theekransje

Ingrediënten:
cacaopoeder, cakebeslag, poedersuiker en verse vruchtjes

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke crostini met krab

Ingrediënten:
bruin krabvlees, ciabatta, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, mayonaise, rode spaanse peper, venkeltopjes, wit krabvlees, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:

Zuid-Indiase curry met krab

Ingrediënten:
boter, bruin krabvlees, citroen, gember, groene kardemompeulen, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, rode spaanse peper, venkelzaad, wit krabvlees, witte ui, zeezout, zwarte peper en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Honinggraat van cannelloni

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, bleekselderij, cannellonibuisjes, crème fraîche, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, koffieroom, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, portobello's, prei, rode ui, spinazie, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:

Kerstsalade van fifteen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroen, citroensapdressing, mandarijnen, mozzarella, munt, parmezaanse kaas, radicchio treviso, rookspek, rucola, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke pastei met lamsschenkel

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, lamsschenkel, meiraap, melk, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met appel, walnoot en gorgonzola

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, boter, bouillon, citroensap, extra vierge olijfolie, gorgonzola, handappels, marjolein, parmezaanse kaas, walnoten, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pappardelle met een ragù van kleine gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, ei, gehakt, kaneel, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse pepers, rode-wijnazijn, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles