Kook met Jamie
wedden dat ik van jou een topkok kan maken!
We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kook met Jamie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Kook met Jamie
Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, broccoli, dragon, laurier, sjalot, witte wijn, zeezout en zwarte peperkorrels
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, doperwtjes, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, lente-uitjes, little gem, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Ingrediënten: biscuitjes, boter, citroen, ei, kersen, maïzena, poedersuiker, port, sinaasappel, slagroom, suiker, vanillestokje en volvette roomkaas
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: kipfilet, nootmuskaat, olijfolie, oregano, pompoen, rode spaanse peper, slagroom, zeezout en zwarte peper
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, crème fraîche, ei, gedroogde zure kersen, noten, pure chocolade, sinaasappel en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bloem, citroen, limoen, mayonaise, pijlinktvisjes, rode spaanse peper, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, bakpoeder, boter, ei, gemberpoeder, kaneel, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, limoen, mascarpone, nootmuskaat, poedersuiker, sinaasappel, volvette roomkaas, walnoten, wortel, zeezout en zelfrijzend bakmeel
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloedworst, brood, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, inktvissen, kerstomaat, knoflook, olijfolie, pancetta, rode ui, tijm, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, gnocchi, gorgonzola dolce, marjolein, parmezaanse kaas, slagroom, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouillon, doorregen rookspek, extra vierge olijfolie, tijm, witte kool, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: eidooier, slagroom, suiker, vanillestokje en volle melk
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: crème fraîche, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, peterselie, walnootolie, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, boter, buffelricotta, extra vierge olijfolie, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, tomaten, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, laurier, wortels, zeezout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloemige aardappelen, citroen, doorregen rookspek, kippenbouillon, knoflook, laurier, maiskolven, olijfolie, rode spaanse peper, slagroom, tijm, ui, venusschelpen, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: druivenpitolie, engelse mosterdpoeder, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, ui, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilets, basilicum, bleekselderij, cannellonibuisjes, crème fraîche, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, koffieroom, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, portobello's, prei, rode ui, spinazie, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bruin krabvlees, citroen, extra vierge olijfolie, groene asperges, linguine, rode spaanse peper, venkelknol, venkelzaad, wit krabvlees, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, basis risotto, boter, bouillon, ciabatta, citroenschil, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode peper, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Toon alle 160 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580593
ISBN10
9021580594
Andere uitgaven
9789021563565