Kook met Jamie
wedden dat ik van jou een topkok kan maken!
We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kook met Jamie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Kook met Jamie
Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amaretti, basisrecept voor risotto, boter, bouillon, gedroogde rode spaanse peper, kaneelstokje, mascarpone, muskaatkalebas, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, sinaasappelsap, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-uitjes, limoen, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugar snaps, zeebaarsfilets, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bresaola, citroensap, crème fraîche, dragon, extra vierge olijfolie, mierikswortel, nieuwe aardappelen, vlees, zeezout en zwarte peper
Soort: salade
Ingrediënten: ansjovisfilets, bacon, brood, citroen, eieren, mayonaise, peterselie, tuinkers, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn, zeezout en zwarte peper
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, gorgonzola, kip, laurier, parmezaanse kaas, pastadeeg, prei, tijm, venkelknol, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: dressing, groene asperges, kervelblaadjes, paardebloemblaadjes, peterselie, rucola, snijbiet, venkelknol en waterkers
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: biscuitjes, boter, citroen, ei, kersen, maïzena, poedersuiker, port, sinaasappel, slagroom, suiker, vanillestokje en volvette roomkaas
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
1 notitie
Ingrediënten: boter, olijfolie, savooiekool, worcestershiresaus, zeezout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, doorregen rookspek, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, preien, tijm en witte wijn
Soort: vlees
Ingrediënten: druivenpitolie, engelse mosterdpoeder, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, ui, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, basis risotto, boter, bouillon, ciabatta, citroenschil, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode peper, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Ingrediënten: citroen, dijonmosterd, eidooier, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bladerdeeg, bleekselderij, bloem, lamsschenkel, meiraap, melk, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, balsamicoazijn, bietjes, citroen, crème fraîche, knoflook, marjolein, mierikswortel, olijfolie, rozemarijn, runderribstuk, tijm, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: asperges, balsamicoazijn, kerstomaat, kipfilet, olijfolie, rozemarijn, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Soort: gevogelte
Ingrediënten: abrikozen, balsamicoazijn, citroen, couscous, cranberry's, dadels, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kaneelstokje, kikkererwten, komijnzaad, korianderzaad, lamsschouder, marjolein, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, rozemarijnnaaldjes, rozijnen, venkelzaad, yoghurt, zeezout en zwarte peperkorrels
Soort: vlees / couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: custardvla, gember, rabarber, sinaasappels en suiker
Soort: vegetarisch
Toon alle 160 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580593
ISBN10
9021580594
Andere uitgaven
9789021563565