Pesto voor het grijpen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 118 in Solo Food .

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

De pesto kan in porties worden ingevroren. Janneke Vreugdenhil gebruikt amandelen, hazelnoten of andere noten. Traditioneel worden pijnboompitten gebruikt.

- meer dan 6 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde champignons

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Boerenkoolpesto met geroosterde amandelen

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Simpele pestosalade

Een recept uit

Gegrilde zomergroenten-salade met amandelpesto

Een recept uit Jolande Vos