Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, ei, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamsgehakt, munt, olijfolie, oud broodkruim, rode chilivlokken, sjalot, tijm en volle yoghurt
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: donkerbruine suiker, ei, lapsang souchong, mirin, sojasaus en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, cayennepeper, gerookt paprikapoeder, knoflookconfit, olijfolie, piquillopepers, sherryazijn en tomatenpuree
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper
Keuken: Japans
Soort: soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, franks red hot original pepersaus en honing
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: bouillon, cognacsaus, gemonteerde boter en kreeft
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: aardappelpuree, bloem, boter, crème fraîche, dille, ei, fleur de sel, kwarteleitjes, nootmuskaat, volle melk en witte peper
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, dille, honing, olijfolie en volle yoghurt
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: garnalen, koriander, limoenrasp, munt, perzische komkommer, rijstvellen, rijstvermicelli, slabladen, srirachasaus, thaise basilicum en vissaus
Keuken: Vietnamees
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter en water
Soort: sous-vide / samengestelde boter
Ingrediënten: eendenbout, koolzaadolie, rode molesaus en sesamzaad
Keuken: Mexicaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat
Soort: sous-vide
Ingrediënten: knoflook, rode chilivlokken, san marzanotomaten uit blik en tijm
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, kalamata-olijven, knoflookconfit, marjolein, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn en vinaigrette
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, fleur de sel, lente-ui, limoenschil, olijfolie, rode chilivlokken, tijm en vastkokende aardappel
Soort: sous-vide / vegetarisch
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296