Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, ei, gele ui, kalkoenbouillon, kalkoenlever, kastanjes, knoflook, koolzaadolie, salie, tijm, varkenssaucijs, witte wijn en wortel
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, bourbon, citroensap, donkere rum, dragon, gember, lichtbruine suiker, peren, steranijspeulen, vanille-ijs, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, rode chilivlokken, san marzanotomaten uit blik en tijm
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, koolzaadolie en ei
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper
Keuken: Japans
Soort: soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rodewijnsaus en tijm
Keuken: Frans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, asperges, bladpeterselie, picudo olijfolie en romesco
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, pastinaak, gember, kaneel, kokosolie, kokosrasp, kristalsuiker, nootmuskaat, poedersuiker, roomkaas, sinaasappelrasp, speculaaskruidenbitter, vanille-extract en zuiveringszout
Soort: sous-vide / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: koolzaadolie, olijfolie, russet-aardappels en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: donkerbruine suiker, ei, lapsang souchong, mirin, sojasaus en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: donkerbruine suiker, gember, kaneel, kipvleugels, knoflook, lente-ui, limoen, limoensap, madame jeanettes, nootmuskaat, piment, sojasaus en tijm
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, knoflook, port, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom en tijm
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: anisette, cranberry's, dragonblad, gember, honing, limoensap, suiker, tijm en venkellikeur
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: jeneverbessen, limoen, spuitwater, thais basilicum, tonicsiroop en gin
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: chili-knoflookpasta, hoisinsaus, limoensap en ongezouten pindas
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: ciderazijn, dille, knoflook, komkommer, korianderzaad, rode chilivlokken, suiker, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: avocado, limoensap en zure room
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: azijnsaus, cayennepeper, groene kool, kaiserbroodjes, knoflook, koolzaadolie, lichtbruine suiker, mayonaise, ontbeende varkensschouder, paprikapoeder, rode kool, selderijblad en selderijzaad
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296