Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bourbon, citroensap, donkere rum, dragon, gember, lichtbruine suiker, peren, steranijspeulen, vanille-ijs, vanillestokje en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, rozemarijn, sjalot, sojasaus, tijm en vanglap
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, kalkoen, kalkoenbouillon, knoflook, salie, sjalot, suiker, tijm en witte wijn
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: knoflook, koolzaadolie, selderij, tomatenpuree, venkel en wortel
Soort: soep/bouillon / sous-vide
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocadocrème, chilipeper, chilisaus, chinese kool, fleur de sel, heilbot, korianderblaadjes, limoen, limoenschil, maistortilla, olijfolie en oregano
Keuken: Amerikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, tijm en zout
Soort: sous-vide
Ingrediënten: appelcider, calvados, donkerbruine suiker, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, sinaasappelschil en steranijs
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ananas, ananassap, ijsblokjes, kokosroom met pandan, limoensap, pandanblad en witte rum
Soort: sous-vide
Ingrediënten: citroensap, dille, honing, olijfolie en volle yoghurt
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, ribeye en tijm
Soort: sous-vide
Ingrediënten: gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper
Keuken: Japans
Soort: soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Ingrediënten: ciderazijn, dille, knoflook, komkommer, korianderzaad, rode chilivlokken, suiker, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: beurre monté, bouillon, cognacsaus en kreeft
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: bouillon, cognacsaus, gemonteerde boter en kreeft
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: bloem, ciderazijn, citroen, ei, groene kool, hoisinsaus, ketchup, kipfilet, koolzaadolie, lichtbruine suiker, panko, sojasaus, srirachasaus en worcestersaus
Keuken: Japans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: avocado, limoensap en zure room
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso
Soort: sous-vide
Ingrediënten: chilibonenpasta, gedroogde rode chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, lente-ui, lichtbruine suiker, maïzena, rijstazijn, rode paprika, sojasaus en szechuanpeper
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: amandelen, bladselderij, citroensap, couscous, krenten, olijfolie, sinaasappel, venkel en venkelloof
Keuken: Turks
Soort: salade / sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296