Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, ei, gele ui, kalkoenbouillon, kalkoenlever, kastanjes, knoflook, koolzaadolie, salie, tijm, varkenssaucijs, witte wijn en wortel
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, cornichons, dille, dragon, mayonaise, sjalot en zure room
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: donkerbruine suiker, knoflook, kokosazijn, laurierblad, sojasaus, thaise chilipeper, varkensribben en vissaus
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, britse frieten, frituurolie, kabeljauwfilet, koolzaadolie, maïzena, pils en tartaarsaus
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: cherrytomaten, citroensap, citroenschil, laurierblad, marjolein, octopus, olijfolie, olijvenvinaigrette en rucola
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: bourbon, eidooier, honing, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: anijszaad, dragonblad, suiker, venkelbloempjes, venkelgroen, venkelzaad en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: donkere rum, limoensap, munt, speculaaskruidenbitter, spuitwater en gemberstroop
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, donkerbruine suiker, guinness, hoisinsaus, knoflook, laurierblad, runderbouillon en runderribbetjes
Keuken: Iers
Soort: sous-vide
Ingrediënten: blended scotch whisky, citroensap, islay whiskey, stemgember en gemberstroop
Soort: sous-vide
Ingrediënten: geel mosterdzaad, ijsklontjes, korianderzaad, kristalsuiker, laurierblad, lichtbruine suiker, peperkorrels, pink salt, rundernaborst en zout
Keuken: Roemeens / Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, roze peperkorrels, saffraandraadjes, sinaasappelschil, suiker en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: cacaopoeder, eidooier, honing, koffielikeur, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gecondenseerde kokosmelk, honing, pandanblad, pandanextract en suiker
Soort: sous-vide
Ingrediënten: beurre monté, bouillon, cognacsaus en kreeft
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: chilibonenpasta, gedroogde rode chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, lente-ui, lichtbruine suiker, maïzena, rijstazijn, rode paprika, sojasaus en szechuanpeper
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: cashewnoten, kokosmelk, lichtbruine suiker, limoensap, sjalot, thaise basilicum, thaise groene currypasta, vissaus en winterpompoen
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, cayennepeper, currypoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, honing, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, paprikapoeder, sjalot, suiker, tomatenpuree en yoghurt
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: knoflook, koolzaadolie, selderij, tomatenpuree, venkel en wortel
Soort: soep/bouillon / sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296