Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Koken met Sylvia Witteman

de beste recepten & een beginselverklaring

Een boek van Sylvia Witteman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met Sylvia Witteman, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Gebruikt u valium in de gazpacho, of toch liever wodka? Weet ú hoe u pijnloos van die ellendige halloweenpompoen verlost raakt? Deelt u uw laatste slavink met onverwachte gasten, of hebt u soms een bétere oplossing? Smeert u margarine op uw brood, of over uw lijk? Geeft u de moed op als die leuke nieuwe mensen veganisten blijken te zijn? Bent u óók zo vaak te beroerd om zelf bouillon te trekken? Wat hebt u liever: een royale pan smeuïge sudderlapjes of een truttig slaatje met een gekneusd kwartelknietje erop?

Het antwoord op deze en nog veel meer vragen staat in deze prachtige bundeling van Sylvia Wittemans beste recepten. Honderden heerlijke recepten, stuk voor stuk zonder beperkingen: wie bang is voor boter, vlees, zout, drank of andere vermeende boosdoeners, moet zijn heil ergens anders zoeken. Maar wie van écht lekker eten houdt, weet wel beter; die wendt zich per omgaande tot deze onmisbare Witteman.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Vegetarische mInestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pesto, peterselie, savooiekool, sperziebonen, tomaten uit blik, ui, witte bonen uit blik en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / bouillon / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Pastina

Ingrediënten:
diepvriesspinazie, olijfolie, parmezaanse kaas, pastinaak, tomaat, vegetarisch gehakt en volle melk

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Daisy's dip

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde tomaat in olie, lente-ui, pijnboompitten, selderij, rode peper, roomkaas, tortillachips, wortel en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Groentebarbecue

Ingrediënten:
ansjovis, courgette, knoflook, olijfolie, paprika, tomaten, ui en wijnazijn

Soort:
barbecue/grill / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Artisjokken

Ingrediënten:
ansjovisfilet, artisjokken, citroen, ei, kappertjes, knoflook, olijfolie, oud witbrood, parmezaanse kaas, peterselie en witte wijn

Soort:
groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Asperges met truffel

Ingrediënten:
boter, ei, groene asperges, peterselie, truffel, truffelnat, truffel-olie, truffelpuree en witte asperges

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Boletenboterham

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabatta, citroen, eekhoorntjesbrood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta en rucola

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Dranken / drinken uit Koken met Sylvia Witteman:

IJskoffie

Ingrediënten:
ijsblokjes, kardamompeul, oploskoffie, suiker, vanillesuiker en volle melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Chinese mosselen

Ingrediënten:
arachideolie, chinese sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mosselen, rode peper, sesamolie, sherry, suiker, zonnebloemolie en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Ajam paneki

Ingrediënten:
citroen, daon salam, djeroek poeroet, gember, kemirinoten, kip, knoflook, kokosmelk, sambal oelek, sereh, trassi, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch