Marion Trutter - Culinaria España

Culinaria España

spaanse specialiteiten

Een boek van Marion Trutter

We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria España

Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Asturische bonenschotel - fabada asturiana

Ingrediënten:
casselerrib, chorizo, gerookt spek, grote gedroogde witte bonen, knoflook, lacón, laurierblad, olijfolie, peper, saffraandraadjes, spaanse bloedworst, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Visschotel uit Murcia

Ingrediënten:
gedroogde scherpe paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rondkorrelige rijst, soepgroenten, tomaat, visfilet, visresten, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

´Vuile rijst´ - arròz brut

Ingrediënten:
bospaddestoelen, doperwten, duif, haas met lever, knoflook, olijfolie, peper, rijst, spaanse bloedworst, tomaat, varkensribbetjes, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rijst / wild / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria España:

Kaneelkoekjes - polverones

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, kaneel, kokosbloesempoedersuiker, poedersuiker en reuzel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Langoestenschotel - caldereta de langosta

Ingrediënten:
bouquet garni, brandewijn, knoflook, langoest, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tomaat, verse peterselie, visfond, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Drinken uit Culinaria España:

Sangría

Ingrediënten:
brandewijn, citroen, mineraalwater, perzik, rode wijn, sinaasappel en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Toon alle 237 recepten in dit boek