We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 3 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: aardappel, boter, elft, muscadet, peper, sjalot, verse peterselie, verse zuring en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ei, knoflook, komkommersap, oesters, olijfolie, rode paprika, seizoenskruiden, tomaat, tomatensap, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, broodkruim, crème fraîche, eidooier, ham van wild zwijn, reebiefstuk, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: cayennepeper, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rode spaanse peper, saffraan en witbroodkruim
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kippenbouillon, parelhoenborst, prei, verse ravioli, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, calvados, citroensap, eidooier, reinettes, sinaasappelrasp, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: cacaopasta, eidooier, kastanjecrème, mandarijnensap, slagroom, suiker, vanillestokje, water en whisky
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, kruidnagel, sjalot, ui, varkenspoot, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, ham, mager rookspek, raap, rookworst, savooiekool, schouderkarbonade, ui, versgemalen zwarte peper, witte bonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: ei, gezouten boter, melk, pruimen, rum, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aubergine, groene paprika, knoflook, olijfolie, tarbot, tomaat, ui, peper, visafval en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bouquet garni, gezouten boter, muscadet, rode-wijnazijn, sjalot, snoek, verse peterselie, peper, witte-wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, augurk, azijn, ei, ham, kippenlever, knoflook, olie, prei, rillettes van eend, savooiekool, sjalot, soepkip, ui, peper, wit broodkruim, wortel en zeezout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, eidooier, kikkerbilletjes, muscadet-sur-lie, peterselie, sjalot, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aubergine, bleekselderij, boter, chipolataworstjes, citroensap, tijm, inktvisjes, knoflook, kreeftensoep, laurierblad, olijfolie, paneermeel, rijst, rode barbeelfilet, rode côte de provence, sjalot, snijbietblad, ui, verse peterselie, peper, witte wijn en zeezout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook en olijfolie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: eiwit, ganzenvet, grof zeezout, kalfsvlees, tarwebloem, ui, peper en wortel
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: boter, chorizo, kalfsfond, olie, pos, rode pieterman, ui, verse basilicum, peper en vet
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X