We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 5 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, schorpioenvis, tomaat, ui, venkelzaad, verse tijm, peper, witbroodkruim, witte wijn en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: azijn, boter, bouquet garni, grof keukenzout, knoflook, kruidnagel, paneermeel, sjalot, ui, verse peterselie, peper, wijngaardslakken, witte bourgogne, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: boter, calvados, crème fraîche, eidooier, gemalen amandelen, rietsuiker, suiker, tarwebloem, zout en zure appel
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, geklaarde boter, kippenbouillon, knoflook, lamsribstuk, lamszwezerik, melk, olie, olijfolie, port, rosevalaardappels, sjalot, spek, ui, varkensbotten, verse tijm, peper, witte bonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / orgaanvlees
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, melk, rum, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: crème de cassis en fruitige rode wijn
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: boter, donkere vleesfond, kalfszwezerik, olijfolie, sjalot, peper, witte bourgogne, zout en zwarte-bessenpoeder
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, sjalot, snoek, verse peterselie, verse tijm en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: cacaopoeder, grijze truffels, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, macaroni, marc de bourgogne, olijfolie, stevige rode bourgogne, tarwebloem, tijm, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: boter, champagne, filodeeg, hindebiefstuk, paddenstoelen, sjalot, slagroom, verse bieslook en wildfond
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, courgette, couscous, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, pastinaak, peper, ras el hanout, savooiekool, ui, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Ingrediënten: champagne en crème de cassis
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: boter, jonge knolrapen, kippenbouillon en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, ganzenvet, grof zeezout, kalfsingewanden, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, tarwebloem, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / orgaanvlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook en olijfolie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, eieren, melk, suiker, tarwebloem, zout en zwarte kersen
Keuken: Frans
Soort: fruit / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: brocciu, citroenrasp, clementine, ei, sinaasappelsap, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, jeneverbes, olie, peer, pinot noir-wijn, suiker, ui, peper, wang van wild zwijn, wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X