We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gamay-wijn, kippenvleugel met borststuk, prei, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, kruidnagel, sjalot, ui, varkenspoot, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, crème fraîche, gist, kwark, olie, rookspek, ui, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: boter, ganzenlever, kippenbouten, olie, parelhoen, schorseneren, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: casselerrib, doorregen spek, droge riesling, gekookte worst uit morteau, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, knoflook, kruidnagel, kummel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool, rookworst uit montbéliard, spekzwoerd, tijm, ui, varkenspoot en winterpeen
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, gerookt spek, kalfsfond, kalfspoot, olijfolie, schouderstuk, sinaasappelschil, tomaat, ui, peper, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: crème de cassis en fruitige rode wijn
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: bayonneham, bloem, boter, kalfsbotten, negenoog, nootmuskaat, prei, rode wijn, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, gist, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, mosselen, olijfolie, rode paprika, sardines, ui, verse peterselie, peper, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, calvados, kreeft, peper, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: cayennepeper, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rode spaanse peper, saffraan en witbroodkruim
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, ei, kervel, knoflook, ossenstaart, prei, rode wijn, selderijknol, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsbot, lamsvlees, laurier, olie, tijm, tomatenpuree, ui, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroen, gerookt spek, kalfsfond, knoflook, parelhoen, peper, vino rancio en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: eidooier, eiwit, pure chocolade, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: aardbeienbrandewijn, boter, brocciu, ei, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: artisjok, banyuls, bloem, citroenrasp, inktvis, knoflook, olie, olijfolie, sinaasappelrasp, verse geitenkaas, peper, walnoten, wijnazijn en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X