We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, jonge cantal, knoflook, olie, vet spek en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / kaas
Ingrediënten: brocciu, citroenrasp, clementine, ei, sinaasappelsap, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: boter, gekookte ham, gruyère, melk, tarwebloem, versgemalen zwarte peper, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: appel, bladerdeeg, boter, eidooier, gedroogde appelschil, kaneel, poedersuiker en rietsuiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, knoflookpoeder, makreel, mosterd, sjalot, tijm, verse bieslook, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, eendenlever, gedroogde morieljes, groente, kalfsfricandeau, peper, runderbouillon, sjalot, spek om te larderen, spinazie, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: crème de cassis en fruitige rode wijn
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, crème fraîche, jonge knolraap, jonge wortel, peterselie, prei, runderbouillon, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / groente
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: boter, ganzenlever, kippenbouten, olie, parelhoen, schorseneren, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, fleur de sel, ganzenvet, gezouten boter, kalfsfond, loogkruid, peper, rietsuiker, sherry-azijn, sojasaus, venkelloof en zalmsteak
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, gist, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, mirtebladeren, olijfolie, rode wijn, sjalot, tijmbloemetjes, peper, zeewolf en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, cognac, knoflook, laurierblad, rode wijn, tijm, ui, peper, wild zwijn, wortel, zout en zwijnenreuzel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: citroen, honing, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tijm, ui, peper, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: eiwit, ganzenvet, grof zeezout, kalfsvlees, tarwebloem, ui, peper en wortel
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: boter, ei, gerookt spek, maïsmeel, gladde peterselie, groentebouillon, lavas, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rode bourgogne, snoekbaars, tarwebloem, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bleekselderij, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, ganzenvet, grof zeezout, kalfsingewanden, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, tarwebloem, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / orgaanvlees
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X