We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appel, aubergine, boter, diepvriesbladerdeeg, eidooier en rietsuiker
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, ei, kastanjehoning, kastanjemeel, melk, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: artisjok, banyuls, bloem, citroenrasp, inktvis, knoflook, olie, olijfolie, sinaasappelrasp, verse geitenkaas, peper, walnoten, wijnazijn en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, ei, kervel, knoflook, ossenstaart, prei, rode wijn, selderijknol, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, mosselen, olijfolie, rode paprika, sardines, ui, verse peterselie, peper, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, crème fraîche, ei, gestoofde ingewanden à la mode de caen, hoorn van overvloed-paddestoel, kalfsbouillon, tarwebloem, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: aubergine, bleekselderij, boter, chipolataworstjes, citroensap, tijm, inktvisjes, knoflook, kreeftensoep, laurierblad, olijfolie, paneermeel, rijst, rode barbeelfilet, rode côte de provence, sjalot, snijbietblad, ui, verse peterselie, peper, witte wijn en zeezout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, appel, bloedworst, boter, kalfsbouillon, olie, sherryazijn, ui, verse peterselie, peper, zout en zwijnenfilet
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, boter, cantal, ei, melk, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: anijs, boter, citroen, crème de cassis, gedroogde gist, honing, jeneverbes, kaneel, kaneelstokje, kruidnagel, maïsmeel, nootmuskaat, rietsuiker, rode bourgogne, sinaasappel, sinaasappelschil, suiker, tarwebloem, water, williamsperen en zwarte bessen
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, jonge cantal, knoflook, olie, vet spek en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / kaas
Ingrediënten: artisjok, boter, citroensap, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, bloemkool, boter, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, groente, kreeft, mantelschelpen, tomatenpuree, verse dragon, verse kervel, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, broodkruim, crème fraîche, eidooier, ham van wild zwijn, reebiefstuk, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, rode paprika, rode spaanse peper, saffraandraadjes en zeezout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, crème fraîche, gist, kwark, olie, rookspek, ui, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X