Lamsbouillon met knoflook - jus d'agneau à l'ail en chemise

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 325 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
basisrecept
Soort:
vlees / soep/bouillon / saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chao qincai - Geroerbakte selderie

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Plac - Prutje met puntpaprika en bleekselderij

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Katenspek met verse kapucijners

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Petjel selderij (Selderij met saus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan